BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Burvīgais decembris bērnu klubā „Žēlsirdība” [2021-01-12 14:27:08]

Decembris ir brīnumu un svētku gaidīšanas prieks un mūsu klubā vienmēr ir piesātināts ar interesantiem notikumiem. Ļoti daudz kluba tradīciju īstenojās Ziemassvētkos un pirms Jaunā gada. Arī šogad attālinātajā režīmā audzēkņi piedalījās dažādos online konkursos un izstādēs, un viņus gaidīja dažādi pārsteigumi.

Ziemassvētku apsveikuma kartiņu online konkurss notika arī visu mūsu audzēkņu vidū. Konkursa uzvarētāji Karolīna Ivanova, Olga Nikolajeva, Marta Fedotova, Katrīna Staceviča, Darja Golubeva un Polina Sinkeviča tika apbalvoti ar atzinības rakstiem un saņēma dāvanas.

Bērni sagatavoja daudz Ziemassvētku dāvanu arī saviem tuviniekiem, tās ir ne tikai apsveikuma kartītes, bet arī dažādi darinājumi: eņģeļi, eglītes, sniegpārslas, mīkstās rotaļlietas.

Vienpadsmit kluba audzēkņi piedalījās bērnu kluba “Fortūna” rīkotajā pasākumā “Pilsēta Daugavas krastos”. Tika iesūtītas 19 fotogrāfijas, un katrs dalībnieks saņēma PATEICĪBU un dāvanu Ziemassvētkos no BJC “Jaunība”. 19 kluba audzēkņi piedalījās Sarkanā Krusta un kluba “Fortūna” konkursā – veselības mini-maratons VESELĪBA „+”. Karolina Talaščenko piedalījās Latgales bibliotēkas bērnu zīmējumu konkursā “Pepija iedvesmo” un saņēma PATEICĪBU par piedalīšanos konkursā. Ksenija Sokolovska tika apbalvota ar diplomu par veiksmīgu dalību konkursā “ZOO Pasaka”, par oriģinālu ideju un skaistu darbu.

Mūsu pastāvīgais sponsors SIA “Maģistrs” sagatavoja kluba audzēkņiem saldas dāvanas. Bērni, vecāki un skolotāji sirsnīgi pateicas SIA “Maģistrs” prezidentei Tatjanai Dvoreckai par pastāvīgu atbalstu, sapratni un dāvāto prieku, kas notiek jau vairāk kā 29 gadus. Pateicībā kluba audzēkņi uzdāvināja sponsoriem pašdarinātus suvenīrus.

Paldies visiem kluba “Žēlsirdība” audzēkņiem, vecākiem par atsaucību un kluba pedagogiem par paveikto darbu tik grūtajā laikā! Lai nākamais gads būtu visiem laimīgs!

Bērnu kluba “Žēlsirdība” vadītāja A. Mamajeva


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība