BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Jaungada ieskaņu aktivitātes „Ziemassvētku kaleidoskops” bērnu klubā “Fortūna” [2021-12-26 19:18:27]

Decembrī visi dzīvo svētku gaidās. Bērni kopā ar pedagogiem gatavojās Ziemassvētkiem un Jaunajam gadam – tika skaisti izrotātas kluba telpas, kopā ar Nataļju Stankeviču veidoja sniegavīrus, eņģelīšus, svētku atklātnes, sniegpārsliņas. Ar Edgaru Davidčuku zīmēja pirmo sniegu, ledu, sniegpārslas, iztēlojās Ziemu un savu Eņģeli. Jurijs Jemeļjanovs šahistiem novadīja tematisku ziemas spēli „Ceturtais lieks”. Jaunie copmaņi pastiprināti iepazinās ar zemledus makšķerēšanas pamatiem, kā arī iedziļinājās drošas uzvedības uz ledus priekšnoteikumos. Dažs pat individuālā kārtā kopā ar vecākiem paspēja atklāt zemledus makšķerēšanas sezonu! Pamazām tiek gatavota pulciņa „Meistaru pasaule” audzēkņu radošo darbu fotoizstāde un radošo darbu izstāde “Baltāks par baltu”.

Visinteresantākais notika sestdien, 18.decembrī – „Fortūna- 20 gadus kopā ar jums” – „Savējie satiekas Ziemassvētkos!” – bijušo un esošo kluba “Fortūna” audzēkņu un viņu vecāku tikšanās. Uz vietas klubā bija bērni un pedagogi, bet Zoomā- bērni ar vecākiem, bijušie Fortūnas audzēkņi, viesi. Ļoti siltu un sirsnīgu sveicienu saņēmām no Diānas Breidakas (Sarkanais krusts), neliels muzikālais sveiciens skanēja no Artura Ļisova. Sveicienus mums atsūtīja arī Nikolajs Samsonovs. Bērni paši un arī kopā ar vecākiem veica dažādus jautrus kluba vadītājas uzdevumus, skaitīja dzejoļus, savukārt Arvja un Sabrinas mamma mums atsūtīja muzikālu video sveicienu Sabrinas izpildījumā. Dziesmiņu „Piparkūkas danco” lustīgi dziedāja visi tikšanās dalībnieki. Jauks pārsteigums bija V.Rudņevas pasniegtās dāvaniņas par audzēkņu aktīvo līdzdalību kluba dzīvē. Radošās darbnīcas laikā kopā ar sk.Edgaru, jokiem un cukura glazūru visi rotāja piparkūkas. Noslēgumā kā vienmēr garšīga tēja un cienasts no „Jaunības”, vecākiem un V.Rudņevas.

Sveicam tik ļoti gaidītajos Ziemassvētkos un Jaunajā gadā! Lai visiem ir jautri, ziemīgi svētki un izdošanās visa nākamā gada garumā! Lai 2022. ir gaišāks un labāks!

V.Rudņeva , E.Davidčuks – bērnu klubs „Fortūna”


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība