BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Izzini Latviju pēc simboliem un zīmēm! [2021-11-17 16:15:43]

Tuvojas Latvijas patriotu nedēļa un par godu šiem svētkiem bērnu klubā "Grīva" tika novadītas radošās nodarbības ar nosaukumu "Izzini Latviju pēc simboliem un zīmēm"

Ar ko jums asociējas Latvija simbolu kontekstā? Protams, pirmkārt, ar oficiālajiem simboliem- ģērboni, karogu un himnu. Visiem ir pazīstami Latvijas dabas simboli- baltā cielava, divpunktu mārīte, parastā pīpene, liepa, ozols, dzintars. Un arī simboli- tēli, ar kuru palīdzību tiek pausta kāda ideja.

Sākumā mēs iepazināmies ar Latvijas oficiālajiem simboliem, dabas simboliem, rakstu zīmēm. Lai bērnu klubā radītu svinīgu svētku atmosfēru, tika noformēti kluba logi ar Latvju zīmēm pulciņa skolotāju L. Bēniņas un N. Ruhmanes vadībā. Bet pirms uzsākt darbu, mēs izpētījām 20 latvju zīmes, kuru nozīme ir jāzina katram latvietim (Auseklis, Jumis, Austras koks, Zalktis, Ugunszīme u. c.) Pēc iepazīšanās ar simboliem un zīmēm katram audzēknim bija iespēja attēlot savā radošajā darbā jebkuru iepatikušos zīmi vai simbolu. Domājam, ka šī nedēļa bija vērtīgs ieguldījums gan izglītojošo, gan audzinoša pasākumu ciklā.

Apsveicam visus svētkos!!!

Bērnu kluba "Grīva" pedagogi

I. Jackeviča, N. Ruhmane, L. Bēniņa, J. Konovalovs



MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība