BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Rudens noskaņojums bērnu klubā “Fortūna” [2021-11-03 11:08:09]

Rudens ir noslēpumainākais un košākais gadalaiks – gluži kā mākslinieks tas izkrāso dabu košās krāsās. Arī mūsu klubā jaunais mācību gads sākās ar skaistiem ziediem un spilgtu saulīti. Klubu sāka apmeklēt daudzi jauni bērni, darbu aktīvi iesāka jau esošie pulciņi „Šahs” (vad. J.Jemeļjanovs) un „Palete”(vad. E.Davidčuks), kā arī ir parādījušies jauni pulciņi: „Vispārējā fiziskā sagatavotība” ( vad. A.Uzols gan grupā, gan individuāli mācīja bērniem pareizas stājas saglabāšanas noteikumus), „Meistaru pasaule” ( vad. N.Stankeviča rādīja, kā darboties ar dažādiem materiāliem). E.Davidčuka vadībā darbu iesāka, iespējams, Daugavpilī vienīgais makšķerēšanas pulciņš „Jauno Copmaņu klubs”, kura nodarbībās bērni apgūst gan teorētiskas, gan praktiskas makšķerēšanas zināšanas un iemaņas.

Diemžēl, klātienes darbs neturpinājās ilgi un jau no 20.oktobra mēs (tāpat, kā visas skolas) strādājam attālināti – mūsu kluba „Fortūna” WhatsApp grupā (https://web.whatsapp.com/) un Facebook kluba lapā https://www.facebook.com/bernu.klubs.Fortuna). ATTĀLINĀTI, BET KOPĀ!

Makšķernieki apgūst teorētiskās zināšanas, dalās ar panākumu fotogrāfijām, piedalās minikonkursos, bet pulciņa vadītājs E.Davidčuks vāc materiālus „Jauno Copmaņu kluba” reklāmas video veidošanai. Jaunie mākslinieki zīmē, šahisti risina uzdevumus, apgūst jaunuas taktikas, piesaka šahus un veic matus, kā arī visi, kam radoši prāti un rokas, veido dažādus interesantus darbiņus. Vecāki kopā ar bērniem daudz fotografē un dalās ar saviem sasniegumiem kopējā kluba grupas čatā.

Kopā ar E.Davidčuku un J.Šnaideri zīmējām „Rudens ir klāt!”.

Kopā ar vecākiem meklējām un fotografējām visdažādākās rudens nokrāsas – „Rudens krāsas man apkārt”. Bērni, vecāki un pedagogi fotogrāfijās „Rudens noskaņojums” parādīja, cik dažāds var būt noskaņojums rudenī. Jūlija Semjonova atsūtīja brīnišķīgas fotogrāfijas, kurās ļoti labi redzama rudens krāsu daudzveidība un tika izveidota skaista kolāža „Rudens krāsas”.

Rudens ir ražas laiks! Kolāžā „Kastanis un citi brīnumi” redzami bērnu un vecāku darbi ar mūsu mežu, dārzu un lauku bagātībām.

Vecāki un pedagogi kopumā iesūtīja vairāk nekā 300 rudens, tematisko zīmējumu un darbiņu fotogrāfijas.

Neskatoties uz to, ka strādājam attālināti, kluba „Fortūna” audzēkņu noskaņojums ir labs un strādīgs, jo esam kopā!

Paldies visiem par radošumu un skaisto rudeni!

V.Rudņeva, E.Davidčuks – bērnu klubs „Fortūna”


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība