BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Virtuālā fotogrāfiju izstāde “Mana pilsēta rudenī” bērnu klubā “Žēlsirdība” [2021-11-01 21:18:39]

Mūsu dzimtā pilsēta ir īpaši skaista rudenī, kad krāsainais lapu zelts izkrāso Daugavas krastus, pilsētas ielas un parkus. Koki ir ietērpti koši dzeltenu, zelta un oranžu lapu tērpā, kas priecē aci un uzmundrina.

Lai sekmētu Bērnu kluba “Žēlsirdība” audzēkņu mākslinieciskās darbības attīstību un interesi par dzimto pilsētu, tika organizēts fotogrāfiju konkurss – izstāde. Audzēkņi fotografēja Daugavpils pilsētas ievērojamās vietas un ainavas, kuras rudens tik krāšņi izdaiļojis. Konkursam tika pieteiktas vairāk nekā simts fotogrāfijas.

Esam virtuālajā tāfelē ievietojuši 19 audzēkņu fotogrāfijas, kurās zelta rudens baudāms īpašā greznumā. Piedāvājam jums aplūkot pulciņu audzēkņu radošo fotogrāfiju daudzveidību, kā arī atzīmēt ar “Like” bildes, kuras jums visvairāk iepatikās!

Liels paldies konkursa dalībniekiem un viņu vecākiem par brīnišķīgajām fotogrāfijām, kas zelta rudeni mūsu dzimtajā pilsētā ļauj izbaudīt visā tā krāšņumā, turklāt - ar interesantiem atklājumiem. Visi konkursa dalībnieki tiks apbalvoti ar diplomiem un nelielām dāvaniņām.

Paldies pulciņu skolotājām N.Ruhmanei, L.Baļei un Ņ.Ņeģinskai par bērnu iedvesmošanu pievērst uzmanību rudens skaistumam un apkārtējās dabas valdzinājumam.

Nepalaidiet garām rudens skaistumu - apstājieties, pievērsiet uzmanību un izbaudiet rudens ainavas visā to krāšņumā !

A.Mamajeva, N.Ruhmane - bērnu klubs “Žēlsirdība”



Made with Padlet

MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība