BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

EIROPAS SPORTA DIENA BJC “JAUNĪBA” BĒRNU KLUBĀ “GRĪVA” [2021-10-08 19:25:46]

Ikdienas dzīvē tiek uzsvērta sporta un fizisko nodarbju nozīme. Iesaistīšanās sporta aktivitātēs uzlabo emocionālo un fizisko pašsajūtu,veicina normu, vērtību un prasmju apgūšanu. Sportam var būt arī galvenā kolektīvās identificēšanas loma. Galvenais motivējošais iemesls ir labas veselības un fiziskās pašsajūtas uzturēšana. Skolēniem svarīgs iemesls ir arī vaļasprieks. Kas varēja būt labāks par sporta pasākumu 7. oktobrī Bērnu klubā “Grīva”, kur tika īstenoti visi šie nosacījumi Eiropas sporta nedēļas ietvaros.

Pasākums notika J. Raiņa 6. pamatskolas sporta laukumā. Audzēkņiem tika piedāvātas dažādas aktivitātes: stafetes, vingrojumi, spēles uz ātrumu un veiklību, veselības nodarbības ar boksa elementiem. Šī aktivitāte izsauca vislielāko interesi un aizrautību. Dažam jaunajam “boksierim” gadījās izlaist pāris sitienus, bet tas nemazināja sportisko azartu un aizrautību.

Sporta dienu novadīja Vladislavs Sokolovs, par ko esam viņam ļoti pateicīgi. Audzēkņi saņēma diplomus un skaistas uzlīmes.

Paldies visiem Sporta dienas dalībniekiem un J. Raiņa 6. pamatskolas administrācijai par iespēju novadīt šo jauko, veselības veicinošo pasākumu !

Bērnu kluba ”Grīva” vadītāja Inta Jackeviča


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība