BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

“Fortūna” par “Veselīgu un drošu vasaru”! [2021-05-25 10:30:47]

Bērnus sagaida 3 mēneši atpūtas! Tik ļoti gribas, lai vasaras brīvlaiks viņiem būtu drošs, interesants un vērtīgs veselībai!

Tādēļ Valentīna Rudņeva kopā ar palīgiem nolēma atgādināt Daugavpils Centra vidusskolas 1. – 2. klašu skolēniem pašus būtiskākos drošas uzvedības noteikumus mājās, uz ielas, dabā, pie ūdenstilpēm. Diāna Breidaka – Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatnes brīvprātīgā – sastādīja interesantus uzdevumus, bet Jūlija Semjonova sagatavoja prezentāciju – konkursu “Kur mēs aktīvi pavadām laiku?”. “Veselības un drošības stundās” bērni pildīja praktiskus uzdevumus, atbildēja uz viktorīnas jautājumiem, skatījās izzinošus video un multfilmas, zīmēja savu vasaru.

Izaicinošo attālinātā darba mācību gadu bērnu klubs “Fortūna” noslēdz ar virtuālām izstādēm “Vasara ir forša” un “Kur mēs aktīvi pavadām laiku?”, kā arī zīmējumu izstādi “Vasaras vēstneši”, kas ir pieejama LCB filiālē Piekrastes bibliotēka līdz jūnija beigām.

(https://www.facebook.com/hashtag/piekrastesbibliot%C4%93ka)

Skaistas virtuālas un klātienes izstādes, Laipnības, Laimes, Veselības stundas, viktorīnas, konkursi, akcijas… Daudz interesanta bija bērnu kluba “Fortūna” bērniem šajā mācību gadā… Paldies par ciešu sadarbību Daugavpils Centra vidusskolas skolotājām J. Šnaiderei, J. Ivbulei, O. Jurānei! Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatnes brīvprātīgajām D. Breidakai un O. Sprancei, jaunai skolotājai J. Semjonovai! Un, protams, bērnu vecākiem par atbalstu klubam – O. Barkovskai, S. Strautmalei, V. Kovaļovai, A. Dorožko, J. Jakovļevai, O. Dubovskai, T. Hodokovai un N. Lazdovskai!

Lai vasaras atpūta nes mūsu bērniem daudz prieka un palīdz kļūt stiprākiem un veselīgākiem!

V. Rudņeva – bērnu klubs „Fortūna”

D. Breidaka – DU studente


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība