BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Katru dienu maza laime! [2024-03-21 22:39:48]

20. marta tiek atzīmēta Starptautiska laimes diena. Svinēja to arī apkaimes brīvā laika kluba “Grīva”audzēkņi, jo laimi nedrīkst atlikt uz rītdienu- laimīgiem jābūt jau šodien. Nevajag gaidīt īpašu dienu, lai savā ikdienā ieviestu labus paradumus. Taču,kādēļ gan nesākt jau šodien? Tiekšanās pēc laimes ir neatņemama katra cilvēka vēlme uz šīs planētas.Bet pats galvenais, lai katra diena būtu priecīga. Tas viss ir saistīts ar spēju saskatīt laimi, gūt iedvesmu un piepildīt savu dzīvi ar to.

Domājām, domājām un spriedām, kas ir laime, kāda tā ir, kas ir nepieciešams, lai cilvēks justos laimīgs. Katrs tiecas uz laimi vai pat jau kļuvis laimīgs savā veidā.

Kas tad mums nepieciešams, lai kļūtu laimīgiem? Daudziem audzēkņiem tā ir ģimene- māmiņa un tētis, citam garšīgs ēdiens, trešam smaids, vēl kādam pastaiga svaigā gaisā, kura uzlabo garastāvokli, un ir taču patīkami dzirdēt “paldies”gan par labi padarītu darbu, gan par kādu pārsteigumu, kurš dod gandarījumu jums abiem un tas ir bez maksas. Mēs izgatavojām “laimes ziedu”, lai iepriecinātu savus mīļos un dzirdētu “paldies”, redzētu smaidus viņu sejās, darītu laimīgus apkārtējos cilvēkus un priecātos paši.

Dažreiz gadās, ka nav garastāvokļa un liekas, ka tu esi nelaimīgs. Ko darīt? Mēs parunājām par pārtikas produktiem, kuri var glābt situāciju. Pirmajā vietā ierindojās tumšā(!) šokolāde, vēl banāni, rieksti u.t.t.

Lasījām pazīstamu rakstnieku un dzejnieku atziņas par laimi. Iepatikās latviešu dzejnieka Jāņa Raiņa atziņa- “Laime nav atrodama bezdarbībā un mierā, bet kustībā un centībā “. Centīsimies saskatīt un izjust ikdienā mazās laimītes un būsim laimīgi un priecīgi kā mūsu smaidiņi uz gaisa baloniem!

Lai laimīga un dzīves pilna katra Jūsu diena!

Pulc. skolotājas I. Jackeviča, L.Bēniņa, L Jokste



( ! ) Warning: Trying to access array offset on value of type null in D:\www\jauniba_web\jaunumi_klubi.php on line 301
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002358232{main}( )...\index.php:0
20.0022405248require( 'D:\www\jauniba_web\main.php )...\index.php:41
30.0023406272include( 'D:\www\jauniba_web\jaunumi_klubi.php )...\main.php:79

MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība