BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Brīvā laika kluba “Smaids” atklātais pasākums “Es un Tu” [2024-02-19 07:49:47]

15.02.2024. brīvā laika klubā “Smaids” tika novadīts atklātais pasākums “Es un Tu”. Pasākuma tematika ir saistīta ar Valentīndienu. Komunikatīvā spēle "Es un Tu" ir interaktīvs pasākums, kas veicina sadarbību, attīsta komunikācijas prasmes un veicina labas attiecības starp dalībniekiem.

Spēles mērķis bija nodrošināt brīvu un atklātu vidi, kurā bērni un jaunieši varēja dalīties savās domās, jūtās un pieredzē. Šī spēle ietvēra dažādas aktivitātes, kuras veicināja komunikāciju un sadarbību. Spēles gaitā dalībnieki tika iepazīstināti ar dažādām komunikācijas veidiem, kas veicina labu sadarbību un izpratni vienam ar otru.

Pasākuma laikā dalībnieki ne tikai ieguva jaunas prasmes, bet arī izmantoja jau esošās zināšanas, lai aktīvi iesaistītos un veiksmīgi sadarbotos ar citiem. Galvenais mērķis bija veicināt atvērtību, empātiju un cieņu pret citiem.

Pasākuma noslēgumā bērni un jaunieši piedalījās aktivitātē, kur viņi zīmēja sirsniņas uz baloniem un šie baloni pēc tam tika piestiprināti pie krēsliem. Tas simbolizēja savstarpējo saistību un atbalstu starp dalībniekiem. Kluba audzēkņi apsprieda sasniegumus, novērtēja savas pieredzes un dalījās ar iespaidiem un emocijām.

Šādi pasākumi ir ļoti svarīgi, jo tie veicina pozitīvu mijiedarbību un veido labvēlīgu vidi, kurā audzēkņi var justies pieņemti un atbalstīti. Turklāt, apgūtās zināšanas un prasmes var noderēt ikdienas dzīvē, veicinot veiksmīgas attiecības gan personīgajā, gan profesionālajā sfērā.

Pasākumu novadīja un informāciju sagatavoja brīvā laika kluba “Smaids” vadītāja

J. Suhovilo.


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība