BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Atklātais pasākums “Veselīgs dzīvesveids” brīvā laika klubā “Smaids” [2024-02-05 08:45:21]

01.02.2024. brīvā laika klubā “Smaids” tika novadīts atklātais pasākums “Veselīgs dzīvesveids”. Šis pasākums bija veltīts kluba bērniem un jauniešiem, lai veicinātu un iepazīstinātu viņus ar veselīga dzīvesveida pamatprincipiem. Pasākuma gaitā tika piedāvātas dažādas aktivitātes, lai stimulētu iesaistīšanos un sapratni par veselīga dzīvesveida veicinošajiem aspektiem.

Dalībnieki aktīvi piedalījās didaktiskās kustīgās spēlēs, kas bija veidotas, lai ietvertu trīs galvenos veselīga dzīvesveida elementus: veselīgu uzturu, regulāru fizisko aktivitāti un emocionālo labsajūtu. Šīs spēles ne tikai nodrošināja fizisku aktivitāti, bet arī sniedza praktiskas iemaņas un zināšanas par veselības jautājumiem.

Didaktisko kustīgo spēļu laikā bērni un jaunieši ne tikai ieguva teorētiskas zināšanas, bet arī mācījās pielietot tās praktiski un komunicēt ar citiem dalībniekiem. Tas veicināja prasmi pielietot iegūtās zināšanas reālā dzīvē un attīstīja komunikācijas prasmes.

Noslēgumā dalībnieki uz līmlapiņām izteica savas pārdomas par veselīgu dzīvesveidu un iegūtajām zināšanām. Šī radošā izpausme ļāva viņiem personiski izteikties un dalīties ar savām domām.

Pasākuma beigās kopā ar bērniem un jauniešiem tika apspriesti iegūtie rezultāti, veidojot iespēju dalībniekiem dalīties savās pieredzēs un atziņās.

Pasākumu novadīja un informāciju sagatavoja brīvā laika kluba “Smaids” vadītāja J. Suhovilo.


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība