BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

BURVĪGAIS DECEMBRIS BRĪVĀ LAIKA KLUBĀ „STARS” [2024-01-02 16:31:06]

Decembra mēnesis mūsu klubā vienmēr ir piepildīts ar interesantiem notikumiem, jo šis ir svētku un brīnumu gaidīšanas laiks. Arī šogad, sagaidot Ziemassvētkus un pirms Jaunā gada, tika rīkoti dažādi kluba tradicionālie pasākumi un aktivitātes. Gatavojoties svētkiem, bērni dekorēja telpas, ar pašdarinātiem rotājumiem pušķoja eglīti un sagatavoja daudz Ziemassvētku dāvanu saviem tuviniekiem un draugiem. Kopā ar skolotājiem bērni un jaunieši veidoja apsveikuma kartītes un dažādus darinājumus – eņģeļus un eglītes, mīkstās rotaļlietas, bet vizuālās mākslas pulciņa dalībnieki izveidoja savu radošo darbu izstādi “Priecīgi Ziemassvētki klāt!”.

Decembrī klubā tika novadīts Ziemassvētku apsveikuma kartiņu konkurss, kurā piedalījās 38 kluba audzēkņi. 20 labākie darbi tika nosūtīti uz konkursu-izstādi Daugavpils Tehnikas un industriālā dizaina centrā “Inženieru arsenāls”.

16. decembrī Daugavpils Jaunbūves apkaimes egles iedegšanā piedalījās 60 kluba audzēkņi un viņu vecāki. Bērni kopā ar skolotājām izgatavoja ļoti daudz rotājumu, lai kopā ar Ziemassvētku vecīti un viņa komandu izrotātu lielo āra egli. Pasākumā bērni kopā ar svētku vadītājiem dziedāja dziesmas un ar prieku lasīja dzejoļus, par ko saņēma saldas balvas.

Pulciņa "Jauko lietu darbnīca" audzēkņi skolotājas Ņinas Neginskas vadībā piedalījās Latgales Centrālās bibliotēkas filiāles Bērnu bibliotēkas "Zīlīte" radošo darbu izstādē "Ziemassvētku pasaka".

Pirms Ziemassvētkiem, 20 un 21 decembrī mūsu klubā notika meistarklase „Ziemassvētku piparkūkas”. Bērni ar prieku dekorēja piparkūkas ar krāsainu cukura glazūru un pēc tam cienājās ar pašu gatavotiem cepumiem.

20.decembrī kluba audzēkņi kopā ar saviem vecākiem apmeklēja Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centra „Jaunība” radošo kolektīvu Ziemassvētku koncertu "Ziemas virpulis" Daugavpils pilsētas Kultūras pilī.

28. un 29. decembrī klubā “STARS” notika atpūtas pasākumi „Ziemassvētku brīnumu gaidot”. Šie Jaungada pasākumi notika kopā ar Ziemassvētku vecīti un slaveniem multfilmu varoņiem. Pasakainās Jaungada tikšanās mūsu kluba audzēkņiem palīdzēja organizēt Sarkanā Krusta Jaunatnes nodaļas brīvprātīgie. Viņi rādīja interesantu pasaku, uzdeva mīklas, dziedāja dziesmas kopā ar bērniem un jauniešiem un deva iespēju ikvienam spēlēt vijoli un citus mūzikas instrumentus. Jaunā gada eglītē tika svinīgi iedegtas spilgtās uguntiņas, bērni lasīja dzejoļus Ziemassvētku vecītim un ,protams, saņēma saldas dāvanas, par ko liels paldies SIA “Magistrs” un vadītājai Tatjanai Dvoreckai, kā arī Sarkanā Krusta Daugavpils nodaļai un izpilddirektorei Helēnai Soldatjonokai.

Pateicamies Sarkanā Krusta Jaunatnes nodaļas brīvprātīgajiem par burvīgas svētku noskaņas radīšanu mūsu audzēkņiem. Lai nākamais gads būtu visiem laimīgs!

Brīvā laika kluba “STARS” interešu izglītības skolotājas: A.Mamajeva, L.Baļe


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība