BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Apmīļo Latviju! Patriotisma mēness brīvā laika klubā “Mezgls”. [2023-11-23 14:39:45]

Tāpat kā mūsu valstī, arī mūsu klubā patriotisma mēnesī novembra garumā norisinājās īpašā gaisotnē – jūtama Latvijas lielā jubileja. Šo nedēļu raksturo daudzveidīgas skolēnu aktivitātes, izzinot Latvijas dabu, cilvēkus, vēsturi, kultūru.

Kluba gaiteņos bija skatāmas skolēnu radošo darbu gaitā veidoti darbi ar latvijas tautas zīmēm un simboliem, logos un sienās dekors, kurš stāstā par Latviju un apsveic mūsu valsti ar svētkiem. Novembra radošas darbnīcas tika veltītas tikai un vienīgi Latvijas valsts un tautas simbolikai. Bērni izgatavoja svētku piespraudzes “Latvijas karodziņi” un piedalījās darbnīcā ledusskapja magnetu “Tautas raksti” veidošanā.

8.novembrī mūsu audzēkņiem bija iespēja pārbaudīt savas zināšanas par Latviju komandu spēlē “Kurš vēlas būt miljonārs?” un interaktivājā spēle “Latvija simbolos un datos”. Bērni demonstrēja savas zināšanas par Latvijas dabu, vēsturi un tradīcijām.

15. novembrī norisinājās svinīgā mūsu valsts dzimšanas dienai veltīta tējas dzēršana ar bērnu konditorejas meistarklasē paštaisītiem gārdumiem: svētku pirāgu, mafiniem un saldām vāfelēm.

Sveicam Latviju 105.dzimšanas dienā!

Informāciju sagatavoja O.Taļmane-Jansone, N.Skarbinīka


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība