BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Radošo darbu izstāde “Mūsu dāvanas Latvijai” [2023-11-16 14:01:12]

Patriotiskajā novembrī brīvā laika klubs “STARS” sadarbībā ar Latgales Centrālās bibliotēkas Jaunbūves filiāli organizēja kluba audzēkņu radošo darbu izstādi “Mūsu dāvanas Latvijai”.

Kluba “STARS” bērni un jaunieši sveic mūsu Latviju 105. dzimšanas dienā un velta Latvijai savus radošos darbus, kurus var apskatīt izstādē bibliotēkas telpās no 10. novembra līdz 23. novembrim.

Brīvā laika kluba vadītājas A. Mamajevas un pulciņu "Radošums", "Mīkstas rotaļlietas", "Rotu dizains un izgatavošana" un „Jauko lietu darbnīca” skolotāju L. Baļes, N. Ruhmanes, Ņ. Ņeginskas vadībā bērni un jaunieši veidoja radošos darbus no dažādiem materiāliem un dažādās tehnikās atbilstoši Latvijas Valsts svētku tematikai. Kopumā izstādē piedalījās 49 kluba audzēkņi.

Liels paldies mūsu sadarbības partneriem - Latgales Centrālās bibliotēkas Jaunbūves filiāles darbiniekiem, kā arī brīvā laika kluba “STARS” visiem audzēkņiem un skolotājiem par aktīvu dalību un sadarbību!

Informāciju sagatavoja A. Mamajeva un N. Ruhmane


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība