BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Aizraujošās rudens brīvdienas Brīvā laika klubā “Smaids” [2023-10-30 07:57:03]

Brīvā laika klubs "Smaids" piedāvāja bērniem un jauniešiem lietderīgi un aizraujoši izbaudīt rudens brīvdienas.

Trešdien, 25. oktobrī: Ekskursija Daugavpils Inovāciju centrā. Brīvā laika kluba "Smaids" dalībnieki devās uz Daugavpils Inovāciju centru, kur viņi tika iepazīstināti ar dažādām inovācijām un STEAM tehnoloģijām. Šī ekskursija bija gan izglītojoša, gan aizraujoša, jo bērni un jaunieši varēja uzzināt daudz jaunu un interesantu lietu par zinātni, tehnoloģijām un mākslu. Kluba “Smaids” bērni un jaunieši ar aizrautību apskatīja bioloģijas ekspozīciju, it īpaši audzēkņiem patika anatomijas nodaļa un šūnu izpēte. Ar interesi Brīvā laika kluba “Smaids” bērni apguva fizikas pamatlikumus. Bērni un jaunieši tika iepazīstināti ar resursu problēmas aktualitāti. Kluba audzēkņus pievilināja arī mākslas stūris. Ar lielu interesi viņi veidoja savu sapņu pilsētu.

Piektdien, 27. oktobrī: Radošā nodarbība "Keramikas bļodiņa" Daugavpils Māla mākslas centrā. Šajā dienā bērni tika iepazīstināti ar teorētiskiem pamatiem un trauku veidošanas tehniku. Šī nodarbība sniedza iespēju izpaust savu radošumu un izgatavot pašiem savas keramikas bļodiņas. Tas bija ne tikai jautrs un izglītojošs pasākums, bet arī veicināja bērnu radošo attīstību.

Brīvā laika klubs "Smaids" piedāvāja iespēju bērniem un jauniešiem ne tikai labi pavadīt laiku, bet arī mācīties, radoši izpausties un iegūt jaunas zināšanas. Tādējādi, tas bija lielisks veids, kā padarīt rudens brīvdienas noderīgas un aizraujošas.

Brīvā laika kluba “Smaids” vadītāja J. Suhovilo


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība