BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Latgales novada sporta svētki [2023-10-13 16:39:26]

2023.gada 12.oktobrī Līvānos notika Latgales novada sporta svētki bērniem un jauniešiem ar speciālām vajadzībām.

Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centru “Jaunība”, šajās sacensībās pārstāvēja 10 brīvā laika kluba „STARS” audzēkņi, kopā sacensībās piedalījās apmēram 100 dalībnieki. Pasākuma mērķis bija: popularizēt dažādas sporta aktivitātes un iesaistīt integrācijas procesā bērnus un jauniešus ar īpašām vajadzībām, kā arī paaugstināt bērnu un jauniešu ar attīstības problēmām pašapziņu, radīt interesi piedalīties fiziskajās aktivitātēs.

Sporta svētku gaitā dalībniekiem bija jāveic dažādas sporta disciplīnas: basketbola metieni, futbola sitieni, florbola stafete, bumbiņas žonglēšana, papīra piku mešana grozā, lēciens no vietas, atmiņas spēle un balona mešana, kā arī izmēģināt spēkus atrakcijās – piramīda “Karalis” un punktu siena.

Sporta svētku paužu laikā dalībniekus cienāja ar tēju un pīrādziņiem. 10 individuālajos uzdevumos tika izcīnīti kopējie punkti un katrā sporta disciplīnā divās vecuma kategorijās tika noteikti uzvarētāji. Pēc punktu summas tika noteikti 6 labākie dalībnieki katrā vecuma grupā. Rezultātā, vecākajā grupā Pāvels Tormans ieņēma 3.vietu, Mihails Golubevs 5.vietu un Viktorija Ivanova 6.vietu. Laureāti tika apbalvoti ar diplomiem un dāvanām. Kā arī visi sporta svētku dalībnieki saņēma Atzinības rakstus un dāvanas. Izsakām lielu pateicību par ieguldīto darbu visiem pasākuma organizatoriem, kā arī mūsu audzēkņiem un viņu vecākiem par atbalstu un sadarbību.

Raksts un foto: L.Baļe, A.Mamajeva


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība