BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Mūsu sirds, mūsu darbi tev, Latvija! [2022-11-28 07:58:26]

Tradicionāli visas aktivitātes novembrī brīvā laika klubā “STARS” tiek veltītas Latvijas Neatkarības proklamēšanas dienai. Par godu valsts 104.dzimšanas dienai klubā norisinājās pasākumu komplekss par tēmu “Latvija – mana zeme”. Nodarbību un pasākumu laikā audzēkņi iepazinās ar mūsu valsts vēsturi, kultūru un tradīcijām. Bērni un jaunieši gatavoja dāvanas Latvijai, piedalījās BJC “Jaunība” radošajā akcijā “Latvju zīmes” ar devīzi “Staigā, elpo, vāc, dari!”. Visaktīvāk piedalījās šajā akcijā pulciņu “Mīkstās rotaļlietas”, “Rotu dizains un izgatavošana”, "Jauko lietu darbnīca" audzēkņi skolotājas N.Ruhmanes un Ņ.Ņeginskas vadībā. Pulciņa “Radošums” skolotāja L.Baļe novadīja patriotisko stundu “Es zīmēju Latviju”. Pēc sarunas ar audzēkņiem par mūsu valsts simboliem, bērni zīmēja savus apsveikuma zīmējumus par godu Latvijas Neatkarības dienai.

10.novembrī tika novadīta patriotiskās audzināšanas stunda: "Ko tu zini par Latviju: Valst svētki". Audzēkņi skatījās video klipu "Latvija vienmēr manā sirdī". Pasākuma gaitā audzēkņi piedalījās viktorīnā par Latviju, un žūrija konstatēja, kā audzēkņi labi zin Latvijas vēsturi, valsts simboliku, Latviešu kultūras un politikas ievērojamus cilvēkus, Latvijas ģeogrāfisko un teritoriālo izvietojumu, valsts aizsargājamos kultūras un dabas pieminekļus.

11.novembrī klubā tika novadītas Lāčplēša dienai veltītas pārrunas, pasākumi un sacensības konstruktora ”Lego” salikšanā. 16.novembrī notika radošā darbnīca “Auseklītis”. Kluba bērni un vecāki 17.novembrī apmeklēja BJC “Jaunība” Latvjas Republikas proklamēšanas gadadienai veltītu koncertu “Es – Latvijai!”

Novembrī organizētie pasākumi mūsu klubā veicināja svētku noskaņas radīšanu un lepnuma sajūtu par savu dzimto zemi audzēkņu vidū. Liels paldies visiem dalībniekiem par piedalīšanos kluba pedagogu rīkotajos pasākumos un par lieliskajām radošajām idejām!

Brīvā laika kluba „STARS” vadītāja A.Mamajeva


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība