BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Zīmējumu konkurss-izstāde "Rudens lapu deja” brīvā laika kluba “STARS” bērniem un jauniešiem. [2022-10-31 07:54:18]

Iestājoties rudenim, koki uzvilka krāsainus tērpus. Kā ar burvju otu māksliniece-daba izrotāja katru lapu ar skaistu ornamentu. Ar vēja elpu lapas noraujas no zariem un virpuļo gaisā savā pēdējā dejā, krītot zem kājām. Paņemot savā plaukstā lapu, esam pārsteigti, skatoties uz brīnišķīgo dabas veidojumu.

“Rudens lapu deja” – ar tādu nosaukumu 27.oktobrī norisinājās zīmējumu konkurss-izstāde mūsu klubā. Skolotājas L.Baļes vadībā audzēkņi zīmēja rudens lapas dažādās tehnikās, veidojot krāsu un rakstu ritmus savā kompozīcijā. Nodarbībās skolotāja parādīja, kā uzzīmēt kļavu un ozola lapas, mācīja strādāt ar akvareļkrāsām, iepazīstināja ar grafiskā dizaina elementiem.

Bērni bija gandarīti par savu darbu, kā rezultātā tapa brīnišķīga rudens lapu izstāde. Visi zīmējumi bija skaisti, un tāpēc bija grūti izvēlēties uzvarētāju. Par labākajām tika atzītas Antoņinas Serdjukas, Katrīnas Užules un Lianas Astašonokas lapas. Uzvarētāji un visi dalībnieki tika apbalvoti par radošiem panākumiem konkursā. Pateicamies brīvā laika kluba “STARS” bērniem un jauniešiem par aktīvo dalību pasākumā un krāšņo rudens izstādi.

A. Mamajeva, L.Baļe – brīvā laika klubs “STARS”


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība