BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Aktivitātes

JAUNO COPMAŅU KLUBS IERULLĒ VASARĀ! [2024-06-03 08:39:26]

Klāt 1.jūnijs un katrs mācību gads mūsu pulciņā jau tradicionāli tiek noslēgts ar piedalīšanos Daugavpils pilsētas pludiņmakšķerēšanas čempionātā. Šim pasākumam mēs bijām gatavojušies un pulcējušies jau kuplākā skaitā – veseli 9 kārotāji kāpt uz pjedestāla! Šogad pirmo reizi sacensības notika lielajā Esplanādes dīķī blakus DU jaunajam korpusam un tika piesaistītas pilsētas svētkiem.

Sacensībām tika atvēlētas divas stundas, kuru laikā bija jāparāda savs labākais sniegums. Ir zināms, ka šajā dīķī mīt karūsas, un gadās pat ļoti smukā izmērā. Taču, zinot karūsu pilnīgo neprognozējamību, mēs uz to neorientējāmies, bet jau laikus (kā to parādīja 25.maija treniņi) noskaņojāmies uz mazizmēra ruduļu ķeršanu un tas nozīmē – viegli pludiņi, tievas pavadas, mazi āķīši- īsta darba cope. Nācās jaukt viegli mitrinātu barību un regulāri, ļoti mazās devās “kurināt” darba punktus, variēt ar ēsmas lielumu un pastāvīgi mainīt makšķerēšanas dziļumu, meklējot aktīvo zivi. Šāda stratēģija mums labi palīdzēja, kas skaisti parādījās arī rezultātu tabulā, kur vairākās vecuma grupās mūsu copmaņi ieguva godalgotas vietas!

RENĀTS LAURENS – 1.VIETA

ARINA KAČALOVA – 2.VIETA

AGATE DAVIDČUKA – 2.VIETA

ŅIKITA ROMANSEVIČS – 3.VIETA

A P S V E I C A M!!! JŪS ESAT LIELI MALAČI!

Ziemas sezonu mūsu pulciņš noslēdza lieliski un tagad arī gads ir finišējis SUPERĪGI!

PALDIES VISIEM, kuri šodien bija un piedalījās Daugavpils pilsētas bērnu atklātajā čempionātā pludiņmakšķerēšanā - Arina, Arhips (pirmās sacensības), Ņikita, Artjoms, Renārs, Radislavs, Renāts, Savelijs!

LIELAIS PALDIES arī visiem vecākiem, kuri dalās ar informāciju, atbalsta, piedalās līdz ar mūsu Copmaņiem visos procesos!

Jūsu atbalsts ir ļoti svarīgs!

Atceramies par drošību vasarā un lai mums visiem piedzīvojumiem bagāta vasara!

Tiekamies pie ūdeņiem – copēt ir forši!!

Pulciņa “Jauno Copmaņu klubs” vadītājs: Edgars Davidčuks 2024.g. 1.jūnijā


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība