BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Aktivitātes

“RADOŠUMA PRIEKS”: DAUGAVPILS PILSĒTAS BĒRNU UN JAUNIEŠU CENTRA “JAUNĪBA” AUDZĒKNES RADOŠO DARBU IZSTĀDE [2024-05-31 15:07:00]

Bērnu radošums ir brīnumaini skaists un neizsīkstošs, kas atspoguļo bērna redzējumu un izpratni par pasauli. Tas ir kā burvju lāde, kurā katrs darbs ir unikāls un īpašs. Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centrs “Jaunība” ir tieši tā vieta, kur bērni un jaunieši var izpaust savu radošumu un talantu.

Šī gada 22. maijā Ukraiņu kultūras centrā “Mrija” tika atklāta Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centra “Jaunība” audzēknes Anastasijas Stahovskas personīgā izstāde “Radošuma prieks”, kurā apskatāmi viņas radošie darbi. Izstāde ir veltījums Anastasijas mākslinieciskajai izpausmei un radošuma lidojumam.

Izstādes ekspozīcijā var ieraudzīt pulciņos “Veidošana”, “Mīkstās rotaļlietas” un “Palete” mācību gada laikā radītos audzēknes darbus, sākot no suvenīriem un rotaļlietām, kas veidotas no māla vai sāļās mīklas ar rūpību un aizrautību un šūtas ar mīlestību un pacietību, līdz krāsainajiem zīmējumiem un gleznām, kas atspoguļo neierobežoto fantāziju. Katrs darbs stāsta savu unikālu stāstu un ir audzēknes ilgu stundu rūpīga darba rezultāts.

“Radošuma prieks” ir ne tikai izstāde, bet arī svinīgs pasākums, kas veltīts gan bērna radošumam un talantam, gan sabiedrības līdzdalībai izglītības un kultūras dzīvē.

Pasākuma ietvaros Anastasija intervijā “LRT plus” televīzijas pārstāvjiem stāstīja par saviem darbiem un sasniegumiem, dalījās pieredzē un saņēma augstu novērtējumu un atzinību no uzaicinātajiem viesiem, izstādes apmeklētājiem un Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centra “Jaunība” pulciņa “Tehniskā modelēšana” audzēkņiem.

Savukārt, ar muzikālu sveicienu jaunu mākslinieci iepriecināja Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centra interešu izglītības programmas “Ģitārspēle” audzēknis Davids Lagoiko.

Izstāde “Radošuma prieks” ir brīnišķīga iespēja ielūkoties bērna radošajā pasaulē un apliecinājums tam, ka bērnu radošums ir neizsīkstošs avots priekam un iedvesmai. No sirds lepojamies un priecājamies par mūsu audzēkni Anastasiju!

Mēs ceram, ka šī izstāde iedvesmos citus bērnus izpaust savu radošumu un radīt savus unikālos mākslas darbus!

Īpašu paldies sakām Daugavpils Ukraiņu kultūras centra “Mrija” vadītājai Nadeždai Stahovskai un citiem iesaistītajiem dalībniekiem par izstādes organizēšanu un sadarbību!

Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centra “Jaunība” interešu izglītības skolotāji

N. Ruhmane, M. Bojarova, E. Davidčuks


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība