BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Aktivitātes

Apsveicam jauno akordeonistu Anatoliju Pizānu ar veiksmīgo uzstāšanos XX Starptautiskajā akordeonistu-solistu konkursā “Naujene 2023” [2023-04-07 07:22:35]

2023. gada 4. aprīlī pēc divu gadu pārtraukuma Daugavpilī atkal notika XX Starptautiskais akordeonistu-solistu konkurss “Naujene 2023”, kas norisinājās klātienē. Konkursu rīkoja Naujenes mūzikas un mākslas skola sadarbībā ar Augšdaugavas novadu. Konkursos piedalījās vairāk nekā 100 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas. Šī starptautiskā konkursa atšķirība no citiem ir augstais akordeona izpildījuma līmenis, tāpēc vietas iegūšana tajā jau ir ļoti augsts rezultāts.

Konkurss notika šādās kategorijās: A kategorija - mūzikas skolu dalībnieki un B kategorija - mūzikas vidusskolu dalībnieki. Katra šo kategoriju klase tika vērtēta atsevišķi. Šo kategoriju vērtēja starptautiskā žūrija, kurā piedalījās vadošie pasaules klases izpildītāji, skolotāji un komponisti no Serbijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas un Latvijas. Maksimālais iespējamais savāktais rezultāts ir – 25.

Lai piedalītos šajā konkursā, no dalībnieka ir nepieciešamas augstas veikt spējas prasmes un spēja noturēties uz skatuves, pārvarot savu sajūsmu un bailes no žūrijas. Šoreiz Pilsētas Bērnu un jauniešu centra "Jaunība” mūzikas studiju "Kredo" pārstāvēja Svetlanas Rjabcevas audzēknis Anatolijs Pizāns.

4 klašu kategorijā viņš saņēma diplomu par 3. vietu. Anatolijs seko sava talantīgā vecākā brāļa Antona Pizāna pēdās, kurš ir mūzikas koledžas pirmā kursa students un savā kategorijā ieguva pirmo vietu šajā konkursā.

Apsveicam jauno talantīgo mūziķi ar panākumiem profesionālajā konkursā un novēlam viņam turpināt pilnveidot savas uzstāšanās prasmes, lai iekarotu jaunas radošas virsotnes.


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība