BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Aktivitātes

Jaunieši spēlēs spēli “Izspēlē Daugavpili!”, pievienojies arī Tu – 3.martā Jauniešu iniciatīvu centrā! [2023-02-15 13:27:23]

Jaunieši, piedaloties Daugavpils valstspilsētas pašvaldības jauniešu iniciatīvu projektu konkursā “Kopā radām Daugavpili”, izveidoja spēli “Izspēlē Daugavpili!”.

Jauniešu iniciatīvu centrā (Raiņa ielā 69), jaunieši spēlē spēli “Izspēlē Daugavpili!”. Tā ir lieliska iespēja jautri pavadīt laiku ar citiem jauniešiem un dalīties iespaidos par atpūtas vietām mūsu pilsētā. Spēlē ir attēlotas Daugavpils pilsētas jauniešu pulcēšanās vietas, kuras paši jaunieši ir norādījuši. Spēles pamatā ir galda spēles “Cirks” pamatprincips. Spēles dalībnieki pārvietojas pa laukumiem, izmantojot metamo kauliņu. Kustības virziens ir atkarīgas no vietas specifikas, uz kura laukuma ir uzkāpis dalībnieks.

• Nonākot laukumā – kafejnīca “Nekomimi”, dalībnieks satiekas ar draugiem pie garšīga kokteiļa dzēriena un svaigi izceptās karstmaizītes, un dodas uz Daugavpils Olimpiskā centra peldbaseinu.

• Laukumā – pastaigājoties par promenādi, jaunietis nolemj sasildīties un dodas iedzert piparmētru tēju kafejnīcā “LUNA”.

• Nonākot laukumā – “Daugavpils Cietokšņa vaļņi”, izpētot lielgabalu, jaunietis dodas nofotografēties pie “Nikolaja vārtiem”.

Uz tikšanos, 3.martā plkst. 16:00, Jauniešu iniciatīvu centrā (Raiņa ielā 69), lai kopīgi spēlētu spēli “Izspēlē Daugavpili!”.

Pievienojies mums!

Informāciju sagatavoja:

BJC “Jaunība” Jaunatnes darbinieks

Gunita Vanaga

+371 20231327


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība