BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Aktivitātes

Akordeonista Maksima Šelkovska panākumi! [2022-11-28 08:06:30]

2022. gada 26. novembrī pēc trīs gadu pārtraukuma Covid-19 dēļ Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskolā notika V Vislatvijas akordeonistu-izpildītāju konkurss. Šajā konkursā piedalījās bērni un jaunieši no dažādām Latvijas pilsētām vecumā līdz 18 gadiem. Konkurss notika klātienes formātā. Katra konkursa dalībnieka sniegums tika vērtēts pēc 25 ballu sistēmas. Diemžēl, ne visi konkursanti varēja veiksmīgi uzstāties konkursā, jo trūka skatuves pieredzes, kas zināmā mērā tika zaudēta Covid 19 dēļ.

Žūrijas priekšsēdētājs bija godpilnais Ukrainas estrādes mākslas izpildītājs, Ukrainas Nacionālas filarmonijas mūziķis, unikāls bajānists/bandoneonists Igors Sajenko. BJC "Jaunība" pārstāvēja Svetlanas Rjabcevas audzēknis Maksims Šelkovskis. Viņš uzstājās vecākajā vecuma grupā līdz 18 gadiem, kas prasīja diezgan sarežģītu programmu. Maksimam izdevās pārvarēt bailes un satraukumu un izpildīt savu konkursa programmu augstājā izpildītajmākslas līmenī.

Pēc konkursa rezultātiem šajā kategorijā pirmā vieta netika piešķirta nevienam, taču, neskatoties uz to, Maksims par savu sniegumu saņēma 21 punktu, kas ļāva saņemt diplomu par otro vietu un kļūt par labāko savā vecuma grupā.

Tādējādi vēlos apsveikt talantīgo jauno akordeonistu un viņa skolotāju Svetlanu Rjabcevu ar tik spožu rezultātu un novēlēt viņam turpmākus panākumus jaunu virsotņu iekarošanā savā darbā, kā arī cienīgi pārstāvēt mūsu BJC "Jaunība" dažādos prestižos akordeonistu konkursos.


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība