BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Aktivitātes

Britu akadēmiskajā izdevniecībā Cambridge Scholars Publishing tikai laista klajā grāmata “Second Language Teaching in the Digital Era” (“Svešvalodu mācīšana digitālajā laikmetā”) [2022-06-20 09:08:09]

Vienas no sadaļām autors ir interešu izglītības skolotāja, apkaimes brīvā laika kluba “Fortūna” vadītāja Valentīna Rudņeva.

Materiālu sagatavošanā publikācijai piedalījās Lielbritānijas, Vācijas, Indijas, Latvijas, Norvēģijas, Uzbekistānas, Ukrainas un Francijas izglītības iestāžu darbinieki.

Kolektīvais darbs sniedz zinātnisku priekšstatu par svešvalodu pasniegšanu digitālo tehnoloģiju laikmetā. Autori apskata mācību procesu no diviem skatu punktiem: tiek aplūkotas un teorētiski pārdomātas valodas mācīšanas pieejas, principi un metodes, ar kurām tiek mācīti digitālā laikmeta skolēni un studenti, un tiek demonstrēti inovatīvo tehnoloģiju un to efektivitātes vērtējumu svešvalodu mācīšanā (tajā skaitā arī uz pandēmijas laikā gūtās pieredzes pamata)tematisko pētījumu praktiskie rezultāti.

Iespējams, ka tad, kad šī grāmata sasniegs savu auditoriju, dažiem tehnoloģiskajiem rīkiem, kuri šajā grāmatā ir aprakstīti, pievienosies jauni, taču digitālo tehnoloģiju pielietošanas daudzveidība, ar ko grāmatas autori dalās šajā monogrāfijā, neapšaubāmi veicinās kolēģu mūsdienu tehnoloģiju izmantošanas un to pielietošanas pieredzes valodu pasniegšanā bagātināšanos.

https://www.cambridgescholars.com/product/978-1-5275-8302-3


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība