BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Aktivitātes

BJC Jaunība meitenēm viss pjedestāls W21 grupā Latvijas sprinta orientēšanās čempionātā [2024-06-10 13:02:25]

2024. gada 8.-9. jūnijā Ikšķilē un Salaspilī norisinājās Latvijas čempionāti orientēšanās sprinta un sprinta stafetes disciplīnās. Šajās sacensībās aktīvi piedalījās 33 “BJC Jaunība” orientieristi, izcīnot vairākas augstas vietas.

Kopumā šajos startos piedalījās ap 350 dalībnieki, pārstāvot dažādas Latvijas orientēšanās komandas. Sacensības notika dinamiskajās Rīgas aglomerācijas pilsētās, piedāvājot dalībniekiem izaicinošas un interesantas trases.

No “BJC Jaunība” pārstāvjiem vēsturisku sniegumu parādīja iestādes absolvente Jūlija Matvijenko, pulciņa skolotāja Anastasija Smoļakova un viņas audzēkne Viktorija Puncule, iekarojot visu pjedestālu W21 grupā sprinta distancē. W50 grupā īpaši jāizceļ pulciņa skolotāja Ļubova Pavļukova, kura izcīnīja augsto 4. vietu, tikai nedaudz atpaliekot no goda pjedestāla.

Sacensību rezultāti liecina, ka “BJC Jaunība” audzēkņi šajā mācību gada laikā ir veiksmīgi sagatavojušies startiem valsts līmenī un gatavi cīnīties par augstām vietām arī turpmākajos orientēšanās pasākumos. Īpaši jāuzsver, ka visvairāk BJC “Jaunība” šajā startā tika pārstāvēta ar 9-13 gadus veciem audzēkņiem, lielai daļai no kuriem šis bija pirmais valsts līmeņa starts. Šo bērnu veiksmīgais sniegums Latvijas čempionātā apliecina, ka arī nākamajos gados mūsu pulciņu audzēkņi sastādīs konkurenci Latvijas stiprākajiem orientieristiem.

Detalizēti sacensību rezultāti un informācija par nākamajām sacensībām ir pieejami Latvijas Orientēšanās federācijas mājaslapā.


BJC Jaunība meitenēm viss pjedestāls W21 grupā Latvijas sprinta orientēšanās čempionātā

MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība