BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Aktivitātes

Mopēda pulciņa audzēkņi startē pirmā posmā Baltijas MINI GP čempionātā Aravetē. [2024-05-31 09:25:43]

Pirmo reizi Baltijā startēja Baltijas Mini GP čempionāts. Sacensības noritēja divu dienu garumā. Pirmajā dienā notika treniņi, bet galvenās sacensības - otrajā dienā. Šoreiz mūsu komanda sastāvēja no sešiem pārstāvjiem. Katrā pitbaik klasē pa diviem braucējiem.

Pitbaik 160 junior klasē piedalījās Dmitrijs Reuka un Aleksandrs Iznovs. Sacensību gaitā katram bija savs uzdevums. Dmitrijs uzreiz mēģināja cīnīties par trešo vietu, bet pēc līdera kritiena ieņēma otro vietu braucienā un vēlāk arī sacensībās palika otrais. Aleksandrs cīnījās ar savu laiku un viņa mērķis bija izbraukt apli mazāk nekā vienā minūtē. Sacensību beigās viņam tas izdevās, uzlabojot savu rezultātu par 10 sekundēm. Un bija pārsteigums, ka kopvērtējumā ieguva trešo vietu.

Vienā no lielākajām klasēm, Pitbaik 160, piedalījās Ivars Laitāns un Germans Horsts. Ivars visu sacensību garumā cīnījās ar dalībniekiem un ieguva 9. vietu. Germans, diemžēl, savās debiju sacensbās uz pitbaikiem palika pēdējais.

Visjaudīgākajā klasē - Pitbaik open, no sastāva dalībniekiem startēja vissstiprākie pēdējo gadu braucēji. Cīņa notika par katru pozīciju. Aleksejs Terentjevs otrajā braucienā cīnījās par piekto vietu, bet kritiena dēļ četrus apļus līdz finišam turpināja sacensības septītājā vietā. Dmitrijs savā pirmajā braucienā bija 11. un otrajā 8. vietā, kopvērtejumā palika devītais.

Divu dienu sacensībās piedalījās vislielākais dalībnieku skaits, kas tika novērots pēdējo gadu laikā. Nākamais posms notiks Latvijā, Bikierņieku sporta trasē, Rīgā. Novēlam sportistiem nākāmajos posmos saņemt visaugstakās vietas.

Informāciju sagatavoja interešu izglitības skolatājs Antons Macuks


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība