BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Aktivitātes

Bijušo BJC “Jaunība” skolotāju atkaltikšanās! [2024-05-20 15:03:10]

Pavasaris… Silta diena, silta tikšanās, silti smaidi… Vai tā mēdz būt?

Tā notika š.g. 13.maijā, kad tika organizēta BJC “ Jaunība” bijušo pedagogu tikšanās – atmiņu stāstu un jauno telpu izzināšanas pēcpusdiena.

BJC “Jaunība” direktore A. Jansones, viņas vietnieces G. Sokolova un metodiste J. Veļičko sniedza informāciju, kas jauns centra darbā, kādas ir grūtības un sasniegumi, kā norit jaunu, ieinteresētu pulciņu vadītāju meklēšana, bet pasakainais dzijas kamolītis palīdzēja uzzināt, kā dzīvo un par ko interesējas bijušie pedagogi, kas ir atdevuši darbam ar bērniem no 20 līdz 45 gadiem daiļrades, sporta, deju jomā, attīstot talantus un palīdzot augt un iegūt dzīves iemaņas.

Bijušajiem darbiniekiem arī šodien ir daudz dažādu nodarbošanās veidu un aizraušanos: velobraucieni, vingrošana, dejas, mūzika un gleznošana, mazbērni, maizes cepšana, novada vēstures izzināšana, mājas remonts un dārzniecība.

Bet tālāk bija ekskursija! Jauni, lieli kabineti, jaunas, ērtas iekārtas un noformējums. Stāstījums par jaunajiem un vecajiem pulciņiem, iepazīšanās ar pedagogiem. Dažos kabinetos viesus sagaidīja pārsteigums. N. Bogdanovas, S. Rjabcevas, S. Aleksejevas, L. Koniševas un J. Solovjova audzēkņi sniedza muzikālus priekšnesumus. Viesu acu priekšā pavērās iestādes bibliotēka, kuru vada T. Smirnova.

Pēc gūtajiem iespaidiem bijušie darbinieki ierakstīja novēlējumus jaunajiem pedagogiem, un kopā ar J. Veļicko noformēja tos pīpenes veidā. Tieši jaunajiem ir jāturpina BJC ”Jaunība” tradīcijas. Tika piedāvāts atpazīt kolēģus pēc fotogrāfiju fragmentiem. Bija daudz joku, jautrības un atklājumu.

Bijušie darbinieki bija ļoti pateicīgi par šīs tikšanās ideju, par interesanto programmu, par iespēju iedziļināties radošajā atmosfērā un sajust piederību iestādei.

Jau šobrīd gatavojamies iestādes 80 gadu jubilejai, kurai par godu tiek veidota izstāde par pedagogu gaitām BJC “Jaunība” dzīves ceļā.

Sagatavoja: J.Veļičko


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība