BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Aktivitātes

Virzāmies augšup Latvijai [2024-05-20 08:21:08]

No 23.aprīļa līdz 17.maijam Bērnu un jauniešu centrā „Jaunība” bija apskatāma tehniskās modelēšanas darbu izstāde “Virzāmies augšup Latvijai”.

Konkursa uzdevumi bija ieinteresēt bērnus un jauniešus izzināt, uzbūvēt un izpētīt lidojošus transporta līdzekļu veidus, popularizēt tehnisko konstruēšanu un modelēšanu, veicināt skolēnu radošo aktivitāti.

Izstādē piedalījās Daugavpils valstspilsētas skolu skolēni (Daugavpils Zinātņu vidusskola, Daugavpils Valstspilsētas vidusskola, Daugavpils Draudzīgā aicinājuma vidusskola, Daugavpils Saskaņas pamatskola, J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija) un BJC „Jaunība” pulciņu audzēkņi. Savus modeļus piedāvāja pulciņi “Aviomodelisms” un “Raķešu modelisms”. Pavisam izstādē piedalījās 57 dalībnieki. Viņi izgatavoja lidmašīnas, helihopterus, raķetes, gaisa balonus no koka, papīra, kartona, finiera un cita materiāla. Kopā izstādē bija piedāvāti 62 darbi. Izstādes dalībnieki tika apbalvoti ar diplomiem, pateicībām un balvām.

Liels paldies par aktīvu dalību skolēniem un skolotājam par skolēnu sagatovošanu.

Uz tikšanos nākošajā gadā!


Virzāmies augšup Latvijai

MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība