BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Aktivitātes

Plakātu konkurss-izstāde [2024-05-17 10:57:49]

Par godu Latvijas 105. gadu jubilejai norisinājās plakātu konkurss-izstāde. Konkursā piedalījās astoņas Daugavpils valstspilsētas skolas un kuru dalībnieki dalījās divās vecuma grupās: 4.-6. klase un 7.-9. klase. Kopumā tika iesūtīts 31 darbs, kas atspoguļoja skolēnu mīlestību un cieņu pret savu dzimteni. Izstādē bija redzami dažādi plakāti, kuros bērni ar radošiem un oriģināliem risinājumiem pauda savu viedokli par Latvijas vēsturi, kultūru un nākotni.

Skolēni izmantoja dažādas tehnikas, sākot no zīmējumiem līdz kolāžām un digitālajai mākslai. Konkursa darbi tika eksponēti BJC "Jaunība" 1. stāvā, kur tos varēja apskatīt skolēni, vecāki un pedagogi. Katra grupa tika vērtēta atsevišķi, un žūrija, kuras sastāvā bija mākslas pedagogi un kultūras darbinieki, izvēlējās labākos darbus. Uzvarētāji tika apbalvoti ar diplomiem un balvām, kas veicināja skolēnu motivāciju turpināt attīstīt savus mākslinieciskos talantus. Šāda veida konkursi ne tikai veicina radošumu, bet arī stiprina skolēnu patriotisko apziņu un piederības sajūtu savai valstij. Pasākums guva lielu atsaucību un plānots to organizēt arī turpmākajos gados.

Sagatavoja:

BJC “Jaunība” metodiķe

O.Sverčkauska


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība