BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Aktivitātes

Fotokonkursa “Ziema Daugavpilī” rezultāti [2024-03-06 14:05:51]

No 2024.gada 13.februāra līdz 2024.gada 29.februārim tika izsludināts fotokonkurs ar nosaukumu “Ziema Daugavpilī”, kuru organizēja Daugavpils valstspilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību un tūrisma departamenta tūrisma nodaļa. Fotokonkursa mērķis bija dot ikvienam iespēju izpaust savu radošumu un talantus fotomākslā, iemūžinot Daugavpils pilsētu, tās teritoriju, tūrisma objektus un ainavas.

Arī BJC “Jaunība” radošās industrijas fotopulciņa “Fokuss” audzēkņi aktīvi piedalījās izsludinātajā fotokonkursā. No 23. februāra līdz 28. februārim notika aktīva balsošana par izvirzītajām konkursa fotogrāfijām sociālajā tīklā “Facebook”, kur sociālo tīklu lietotāji pie fotogrāfijām piešķīra balsojumus ar “like” zīmi. Līdz ar balsojuma noslēgšanu, tika noteikti seši fotogrāfiju autoru uzvarētāji, kur uzvarētāju pulkā tika arī BJC “Jaunība” fotopulciņa “Fokuss” audzēkne Ariana Jakovļeva. Ariana no Daugavpils Tūrisma nodaļas ieguva pateicības rakstu, kā arī balvu.

Sveicam Arianu Jakovļevu ar uzvaru fotokonkursā “Ziema Daugavpilī”!

Kā arī liels paldies Amēlijai Lobanovskai un Arinai Kuzņecovai par dalību fotokonkursā!


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība