BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

STARPKLUBU PASĀKUMS DIDAKTISKO SPĒĻU KARUSELIS “DICE” [2024-04-15 09:17:17]

10. 04. 2024. Brīvā laika klubā “Smaids” notika Didaktisko spēļu karuselis “DICE” – starpklubu pasākums, kurā piedalījās 4 komandas: bērni un jaunieši no 3 brīvā laika klubiem un no BJC “Jaunība” pulciņa “Šahs”. Brīvā laika kluba “Smaids” interešu izglītības skolotāji izvēlējās didaktiskas spēles kā vienu no mācību rīkiem, lai piesaistītu audzēkņu uzmanību un veicinātu mācību procesu. Šīs spēles, balstoties uz teorētisko pamatojumu, tika domātas, lai attīstītu bērnu un jauniešu prāta spējas un veicinātu mācīšanās procesu.

Bērni un jaunieši piedalījās četrās dažādās didaktiskās spēlēs. Novadīt spēles skolotājiem palīdzēja brīvā laika kluba “Smaids” jauniešu iniciatīvu grupa (4 aktīvi jaunieši: Anna Skribina, Arina Mačihina, Nataļja Sokolova un Artjoms Butiļins). Katrā spēlē spēļu dalībnieki pelnīja punktus par savu sasniegumu. Pieci spēlētāji, kuri sakrāja visvairāk punktu, tika apbalvoti. Šī iniciatīva motivēja bērnus un jauniešus pašiem pārvaldīt savas domas un domāšanas procesus, kā arī attīstīt savas loģikas un prāta spējas.

Šī pasākuma kopvērtējumā 3. vietu ieguva brīvā laika klubs “Ruģeļi”, 2. vietu – brīvā laika klubs “Mezgls”, bet 1. vieta tika piešķirta BJC “Jaunība” pulciņam “Šahs”.

Paldies visiem audzēkņiem un skolotājiem par atsaucību un piedalīšanos starpklubu pasākumā Didaktisko spēļu karuselis “DICE”

Starpklubu pasākumu novadīja un informāciju sagatavoja brīvā laika kluba “Smaids” interešu izglītības skolotāji Artjoms Pučinskis un Jekaterina Suhovilo.


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība