BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Aktīvs marts brīvā laika klubā “Mezgls” [2022-04-12 21:19:27]

Marta mēnesī bērnu klubā “Mezgls” notika daudzas aktivitātes. Klubs bija pilns ar bērniem, kuri vēlējās ar kaut ko nodarboties. Pa ziemu kluba audzēkņi ļoti noilgojās pēc pasākumiem un saziņas. Marta sakumā kopa ar skolotāju Oksanu bērni gatavoja konfekšu ziedus savām māmiņām un vecmāmiņām. Mūsu puikas visu mēnesi iepriecināja kluba audzēkņus ar tortēm, kūkām un citiem gardumiem. Bija ļoti patīkami! Kopīga kluba “Mezgls” tējas dzeršana kļuva par kluba vēl vienu labu tradīciju!

Vēl martā mums notika jau tradicionālā “Mazo dārznieku diena”, kurā bērni uzzināja par sīpolu stādīšanu, kopšanu un paši izaudzināja lociņus savam galdam.

22. martā mēs visi kopā atzīmējām Pasaules Ūdens dienu, bet marta beigās mūs apmeklēja British Council pārstāvji, kuri iepazinās ar Daugavpils kopienas Resursu centru un to saturu un mūsu kluba darbību. British Council pārstāvji izteica velēšanas par tālāko sadarbību projektu ietvaros.

Liels paldies visiem brīvā laika kluba audzēkņiem “Mezgls” par jūsu atsaucību, aktīvo piedalīšanos visās aktivitātēs un savstarpējo cieņu!

O.Taļmane-Jansone ( brīvā laika klubs “Mezgls” )



MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība