BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

ATTĀLINĀTAIS KONKURSS “SKAŅAS UN PRIEKŠMETI” [2022-03-25 14:31:21]

No 21.02.2022. līdz 22.03.2022. notika attālinātais konkurss “Skaņas un priekšmeti”, kuru rīkoja Brīvā laika kluba “Smaids” interešu izglītības skolotājas Jekaterina Suhovilo un Tamāra Suhovilo. Mēs visu laiku esam saistīti ar mūziku un skaņām. Dažādi priekšmeti ir spējīgi izdot skaņas. Jebkurš priekšmets, kas ikdienā ir mums apkārt, var kļūt par skaņu rīku. Konkursa mērķis: radoši izmantojot priekšmetus, kas ir mums apkārt, dabūt skaņas un izveidot melodiju. Šis konkurss attīsta radošumu, atraktivitāti un caurviju prasmes.

Konkursā piedalījās Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centra “Jaunība” apkaimes brīvā laika klubi: “Mezgls”, “Grīva”, “STARS”, “Ruģeļi”, “Fortūna”, “Sudraba avoti”, un “Smaids". Kopumā piedalījās 39 bērni un jaunieši. Konkursa dalībnieki uztaisīja un radoši noformēja skaņu rīku – Pan flautu no salmiņiem, izveidoja radošus darbus “Asociācijas ar tautasdziesmu “Pūt, vējiņi”, iemācījās spēlēt uz Pan flautas motīvu no latviešu tautasdziesmas “Pūt, vējiņi” (bija organizēta meistarklase ZOOM lietotnē 09.03.2022). Atgriezeniskās saites rezultātā tika saņemti video vai audio priekšnesumi par savu darbu, kā arī fotogrāfijas vai fotokolāžas. Konkursa ietvaros bija izveidota video, audio un foto izstāde padlet.com lietotnē, kur katrs ieinteresētais var apskatīt un atbalstīt dalībniekus.

Visi dalībnieki tiks apbalvoti. Paldies visiem par atsaucību un piedalīšanos attālinātajā konkursā "Skaņas un priekšmeti"!

Brīvā laika kluba “Smaids” interešu izglītības skolotājas Jekaterina Suhovilo un Tamāra Suhovilo.



Made with Padlet

MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība