BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Labestības stunda “Prieks ir īpaša gudrība” brīvā laika klubā “Fortūna” [2022-03-09 14:45:14]

Katru gadu marta sākumā humānās pedagoģijas skolotāji vada Vienoto Labestības stundu dienu. 2022.gada tēma – „Labu darošais veido Dzīvību”; “Prieks ir īpaša gudrība”.

Labestības stundas norisinājās gan Centra vidusskolā un mūsu klubā. Vidusskolā V.Rudņeva tikās ar 2. un 3.klašu bērniem. Sadarbībā ar skolotājām J.Šnaideri, J.Ivbuli un O.Jurāni vēl pirms labestības stundas 2.b, 3.b un 3.c klases bērni aizpildīja „Prieka lapu”, mājās patstāvīgi veica radošus darbiņus.

Klubā sarunas par labestību un prieku notika visos pulciņos. Kopā ar bērniem mēs spriedām par labestību, zīmējām savu mazo prieciņu, būvējām prieka Daudzstūri, noskatījāmies interesantus un aizkustinošus videoklipus. E.Davidčuks mums parādīja latgaliešu filmas „Cilvēka bērns”(rež. J.Streičs) fragmentu par puisēnu, kuram viens no viņa priekiem bija kāda nejauša satikšanās agrā svētdienas rītā.

Visas nodarbības noritēja emocionāli, radoši, bērni patiesi dalījās savos pārdzīvojumos.

Mēs kopīgi secinājām, ka jāmācās redzēt mazus priekus, radīt prieku sev visapkārt, dalīties šajā priekā ar citiem un nebūt vienaldzīgiem!

Bērniem patīkamu pārsteigumu sagādāja apbalvošana par aktīvu piedalīšanos kluba pasākumos.

Tagad bērnus gaida radošais uzdevums „Prieka portrets”! Mēs vēlamies izveidot „Portretu galeriju” un to parādīt izstādēs mūsu Jaunībā un Latgales Centrālās bibliotēkas filiālē Piekrastes bibliotēkā.

V.Rudņeva, E.Davidčuks – brīva laika klubs „Fortūna”


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība