BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Galda spēļu maratona diena Ruģeļos [2022-02-02 16:51:54]

Tas, ka galda spēles - tas ir vienmēr jautri un aizraujoši, zin visi. Bet vai jums ir zināms, ka tās ir arī burvju atslēgas aktivitātes saglabāšanai un prāta veselībai?

Viena no galda spēļu “blaknēm” ir smiekls. Sirsnīgs, skaļš smiekls un prieks kompānijā var sekmēt arī līdzās pārdzīvošanai, līdzjūtībai un uzticamām attiecībām ar apkārtējiem.

Tās attīsta ne tikai prātu, bet arī raksturu: ieaudzina neatlaidību, pieradina ievērot soļu secību, spēlēt pēc kopējiem noteikumiem, priecāties ne tikai savai uzvarai, bet arī savu draugu uzvarai, uztvert zaudējumu spēlē kā etapu, nevis kā dzīves traģēdiju.

Arī mūsu klubā norisinājās galda spēļu maratons. Bērni pastāstīja par savām mīļākajām galda spēlēm, nedaudz paklausījās par galda spēļu vēsturi, un, protams, pēc interesantas sarunas bērni ar prieku paspēlēja savās mīļākajās galda spēlēs. Vakars norisinājās draudzīgā gaisotnē. Milzīgs paldies visiem bērniem par dalību!

Apkaimes brīvā laika klubs „Ruģeļi”, A.Skurjate.


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība