BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Burvīgais decembris bērnu klubā „Žēlsirdība” [2021-12-31 10:21:35]

Decembris ir brīnumu un svētku sagaidīšanas mēnesis un mūsu klubā vienmēr ir piesātināts ar interesantiem notikumiem. Ļoti daudz kluba tradīciju īstenojās Ziemassvētkos un pirms Jaunā gada iestāšanās. Gatavojoties svētkiem, bērni ar entuziasmu dekorēja kluba telpas, ar pašdarinātiem rotājumiem izrotāja eglīti un sagatavoja daudz Ziemassvētku dāvanu saviem tuviniekiem. Nodarbībās viņi veidoja apsveikuma kartītes un dažādus darinājumus - eņģeļus, eglītes, sniegpārslas, mīkstās rotaļlietas.

Decembrī klubā tika novadīts Ziemassvētku apsveikuma kartiņu konkurss - izstāde “Ziemassvētku noskaņojums”, kurā piedalījās 28 kluba audzēkņi. Konkursa uzvarētāji: Viktorija Redliha, Anastasija Gorelika, Anastasija Romanova, Alisa Širokolobova, Ariana Baranovska, Sandra Alimova un Valērija Maļuhina. Viņas tika apbalvotas ar “Atzinības rakstiem” un saldām balvām.

Skolotājas Natālijas Ruhmanes un skolotājas Ludmilas Baļes pulciņu audzēkņi aktīvi piedalījās rīkotajā Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeja virtuālajā konkursā - izstādē “Eņģeļu stāsti”. Bērni zīmēja un veidoja eņģeļus no dažādiem materiāliem. Bērnu darbi tika publicēti muzeja mājas lapā.

Pulciņa “Jauko lietu darbnīca” audzēknes Varvara Suhodinceva un Inna Bagrova piedalījās rīkotajā SIA "Zaļā Josta" konkursā "Iepakojuma kastes pārvērtības” ar radošo darbu “Ziemassvētku kamīns”. Viņas tika apbalvotas ar “Pateicības rakstiem”.

Pirms Ziemassvētkiem, 18. decembrī notika radošā nodarbība "Piparkūku rotāšana". Bērni ar prieku dekorēja piparkūkas ar krāsainu cukura glazūru un pēc tam cienājās ar pašu gatavotiem cepumiem.

Kluba audzēkņi aktīvi piedalījās Latvijas Sarkanā Krusta, Daugavpils pilsētas komitejas un BJC “Jaunība” bērnu kluba “Fortūna” rīkotājā interaktīvajā pasākumā “Veselības mini - maratons VESELĪBA „+”, „Vesels es - vesela valsts”. Maratona radošus un kustību uzdevumus izpildīja 14 kluba audzēkņi un par aktīvu piedalīšanos saņēma “Pateicības rakstus” un balvas.

Mūsu pastāvīgais sponsors SIA “Magistr” kluba audzēkņiem sagatavoja saldas dāvanas. Bērni, vecāki un skolotāji sirsnīgi pateicas SIA “Magistr” vadītājai Tatjanai Dovoreckai par pastāvīgu atbalstu, sapratni un dāvāto prieku, kas notiek jau vairāk nekā 30 gadus. Pateicībā kluba audzēkņi sagatavoja dāvanas, apsveica uzņēmumu dibināšanas 30. gadadienā un pasniedza dāvanas.

Paldies visiem kluba “Žēlsirdība” audzēkņiem, vecākiem par atsaucību un kluba pedagogiem par paveikto darbu tik grūtajā laikā! Lai nākamais gads būtu visiem laimīgs!

Brīvā laika klubs “STARS”, A.Mamajeva


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība