BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Latvijas valsts svētku mēnesis NOVEMBRIS bērnu klubā “Žēlsirdība” [2021-12-01 20:47:03]

Tradicionāli visas aktivitātes novembrī mūsu klubā tiek veltītas Latvijas Republikas Proklamēšanas dienai.

Neskatoties uz ierobežotajiem apstākļiem, kad nav iespējams pulcēties un rīkot pasākumus, bērnu kluba “Žēlsirdība” audzēkņi pedagogu vadībā aktīvi iesaistījās pasākumu ciklā “Latvija - mana zeme”. Audzēkņi piedalījās virtuālajās ekskursijās pa Latvijas pilsētām un attālinātajās izglītojošajās nodarbībās, kurās bērni iepazinās ar Latvijas vēsturi, kultūru, tradīcijām.

Par godu Latvijas 103. dzimšanas dienai, skolotājas L.Baļes vadībā attālināti tika novadīts zīmējumu konkurss “Es zīmēju Latviju”. Konkursa dalībnieku darbi ir atspoguļoti Bērnu un jauniešu centra “Jaunība” mājas lapā ievietotajā videoklipā “Es zīmēju Latviju”.

Gatavojoties konkursam, audzēkņi tiešsaistes nodarbībās kopā ar mūsu kluba skolotājiem pētīja mūsu valsts dabas īpatnības, arhitektūru, ornamentus un nacionālos simbolus. Latvijas nacionālie simboli ir zīmes, kas pārstāv un raksturo Latvijas valsti un tās tautu. Viens no nacionālajiem simboliem ir “Auseklis” - astoņstūrains zvaigznes raksts, ko latviešu kultūrā bieži izmanto audumos, jostās, cimdos, segās. Aktualizējot kompetenču pieeju mācību saturā, skolotājas N.Ruhmanes vadībā tika novadīta radošā darbnīca “Ausekļa zvaigznīte”, jo “Auseklis” ir aizvien populārs motīvs rokdarbos un dažāda veida dizainā.

Piedaloties interaktīvajā pasākumā - veselības mini-maratonā VESELĪBA „+”, 12 kluba audzēkņi izgatavoja kolāžas no dabas materiāliem „Puķītes Latvijai”.

Novembra pasākumu cikla “Latvija - mana zeme” tiešsaistes un individuālajās nodarbībās piedalījās vairāk nekā 30 audzēkņi. Pateicamies audzēkņiem Jeļizavetai Anciferovai, Arianai Baranovskai, Alīnai Aļminovičai Valērijai Maļuhinai, Innai Bagrovai, Adrianai Rumjancevai un Ksenijai Sokolovskai par ļoti aktīvu dalību visos pasākumos. Liels paldies arī citiem dalībniekiem par piedalīšanos kluba pedagogu rīkotajos pasākumos un par lieliskajām radošajām idejām!

A. Mamajeva, N. Ruhmane – bērnu klubs “Žēlsirdība”


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība