BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Bērnu kluba “Žēlsirdība” audzēkņu online izstāde "Es zīmēju Latviju" [2021-11-17 16:23:28]

Mūsu Latvija ir neticami skaista ar saviem laukiem, mežiem, pilsētām. Cik patīkami ir pastaigāties rudenīgajā pilsētas parkā, peldēdamies zeltainajā lapotnē, vai braukt ar ragaviņām pūkainā baltā sniegā. Vidzemes pakalnus rotā viduslaiku pilis, zilie ezeri ir Latgales lepnums… Katrs zieds, katrs koks, katra dzīvā radība ir mīļa katra mūsu valsts iedzīvotāja sirdij.

Novembrī bērnu klubā “Žēlsirdība” attālināti notika zīmējumu konkurss “Es zīmēju Latviju”. Tajā piedalījās kluba pulciņu audzēkņi. Gatavojoties konkursam, bērni tiešsaistes nodarbībās kopā ar skolotājiem pētīja mūsu valsts dabas īpatnības, arhitektūru un nacionālos simbolus. Rezultātā tapa izstāde, kas atspoguļo Latvijas māksliniecisko tēlu un vērtību daudzveidību.

“Es zīmēju Latviju, jo es viņu mīlu. Es zīmēju Latviju, jo viņa ir skaista. Es zīmēju Latviju, jo tā ir mana dzimtene.... ”- tā bērni teica skolotājiem tiešsaistes nodarbību laikā. Pateicoties notikušajām sarunām un dalībai šajā izstādē, bērni vēlreiz secināja, ka daba ir jāsaudzē un jārūpējas par viņu, katrs ir atbildīgs par savu valsti un tās nākotni.

Daudz laimes dzimšanas dienā, mūsu mīļā Latvija!

Pateicamies kluba audzēkņiem par veiksmīgu piedalīšanos zīmējumu online izstādē “Es zīmēju Latviju” un apsveicam konkursa uzvarētājus: Kseniju Sokolovsku, Lauri Skrindu, Māri Stivriņu, Nikitu Kursišu. Polinu Palēju un Viktoriju Redlihu.

A.Mamajeva, L.Baļe- bērnu klubs “Žēlsirdība”



MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība