BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Radošās darbnīcas “Rudens Mandalas” bērnu klubā “Žēlsirdība” [2021-10-19 21:54:26]

Kas ir mandala? Mandala ir sarežģīta ģeometriska struktūra, kas simbolizē pasaules kārtību, patiesībā, tas ir nekas cits kā Visuma modelis. Vārds “mandala” tulkojumā nozīmē “aplis”, “disks”. Mandalu veidošanas process palīdz attīstīt bērna iztēli, radošumu, roku smalko motoriku, trenē ritma, harmonijas un kārtības izjūtu.

Lai paplašinātu bērnu redzesloku un iepazīstinātu ar jēdzienu “Mandala”, mūsu bērnu klubā “Žēlsirdība” tika novadītas radošās darbnīcas “Rudens Mandalas”.

Radošajās darbnīcās skolotāji pastāstīja kluba audzēkņiem par mandalas nozīmi, no kādiem materiāliem un kā to var izveidot. Bērni ar interesi gatavoja savas mandalas individuālajās nodarbībās klubā, kā arī attālināti mājās. Darba procesā viņi izmantoja Latvijas dabas materiālus, parādīja savu radošo iztēli un sūtīja mums gatavo darbu fotogrāfijas. Neapšaubāmi, visi audzēkņu darbi sanāca interesanti un neatkārtojami! Kluba audzēknes Sandra Alimova, Karolīna Ivanova, Jeļizaveta Antsiferova un Inna Bagrova visvairāk izrādīja interesi un radošo pieeju šajā pasākumā, viņu darbi tika atzīmēti ar balvām.

Liels paldies visiem dalībniekiem par piedalīšanos radošajās darbnīcās un par lieliskajām radošajām idejām!

Bērnu klubs “Žēlsirdība”, A.Mamajeva


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība