BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Sporta diena bērnu klubā “Žēlsirdība” [2021-10-05 09:38:54]

2021.gada 1.oktobrī bērnu kluba “Žēlsirdība” audzēkņi un viņu vecāki piedalījās projektā “Fizisko aktivitāšu un veselīga dzīvesveida popularizēšana Eiropas Sporta nedēļas 2021 ietvaros”’.

Pasākums norisinājās Daugavpils Tehnikuma teritorijā. Kopā bija 25 dalībnieki, kas tika sadalīti 5 komandās. Katra komanda izdomāja savu nosaukumu un saņēma spēles noteikuma karti, ar kuras palīdzību bija jāiziet 6 stacijas: “Iepazīsti sporta veidus”, “Boulings”, “Purvs”, “Medības”, “Pirmā palīdzība”, “Izdzīvošanas komplekss”.

Ar interesi un aizrautību audzēkņi un viņu vecāki izpildīja piedāvātos uzdevumus. Rezultātā 1.vietu ieguva komanda “Zīlītis” - komandas kapteinis Mihails Golubevs. Otrajā vietā ierindojās divas komandas “Zelta lapas” un “Zelta kastaņi” - kapteines Sandra Alimova un Anastasija Ivanova, 3.vietu ieguva komandas “Rūķīši” un “Vivakan” - kapteiņi Māris Stivriņš un Varvara Suhodinceva.

Visi dalībnieki tika apbalvoti ar diplomiem un saņēma dāvanas. Liels paldies Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centra “Jaunība” metodiķei Anastasijai Smoļakovai un viņas asistentēm par sporta pasākuma organizēšanu, kā arī visiem audzēkņiem un viņu vecākiem par aktīvo līdzdalību. Pateicamies arī Daugavpils Tehnikuma administrācijai par izrādīto ieinteresētību un piedāvāto teritoriju pasākuma organizēšanā.

Bērnu klubs “Žēlsirdība”, A.Mamajeva


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība