BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Brīvā laika kluba “Smaids” atklātais pasākums “Lieldienu tradīcijas” [2024-04-02 07:57:17]

Atklātais pasākums tika novadīts 27.03.2024. brīvā laika klubā “Smaids”. Šis pasākums bērniem un jauniešiem bija domāts, lai iepazīstinātu dalībniekus ar Lieldienu svētku tradīcijām. Lieldienas ir kristīgie svētki, kurus svin laika posmā no 22. marta līdz 25. aprīlim. Latvijā šiem svētkiem pievienotas arī daudzas pagāniskas tradīcijas, kas saistītas ar pavasara svētkiem, atzīmējot pavasara atnākšanu un saules spēka pieaugumu.

Pasākuma mērķis bija iesaistīt bērnus un jauniešus piedalīties tradicionālajās Lieldienu aktivitātēs, kā arī veicināt iegūto prasmju pielietošanu ikdienas dzīvē. Pasākuma gaitā tika piedāvātas dažādas Lieldienu spēles, kas ļāva dalībniekiem izjust svētku noskaņu un pilnveidot savas prasmes. Tāpat tika organizēta viktorīna, kurā tika pārbaudītas zināšanas par Lieldienām un pavasara svētkiem kopumā.

Lieldienu spēles ietvēra:

1. Olu ripināšanas spēli un viktorīnu: Šī spēle, kas ir viena no tradicionālajām Lieldienu aktivitātēm. Pasākuma dalībnieki ripināja olas un piedalījās viktorīnā, lai pārbaudītu savas zināšanas par Lieldienu tradīcijām.

2. Jautro muzikālo rotaļu: Šī rotaļa piedāvāja iespēju bērniem un jauniešiem izbaudīt mūziku un dejot, tādējādi radot prieka atmosfēru pasākumā.

Šīs aktivitātes ne tikai sniedza izklaidi un prieku, bet arī veicināja dalībnieku radošumu un sadarbību. Pasākuma mērķis bija veicināt kopīgās svētku tradīcijas saglabāšanu un nodrošināt brīnišķīgu svētku pieredzi bērniem un jauniešiem.

Pasākumu novadīja un informāciju sagatavoja brīvā laika kluba “Smaids” vadītāja J. Suhovilo.


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība