BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Mācāmies viens no otra! [2024-03-14 08:41:32]

Sadarbības pasākumi Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centra “Jaunība” brīvā laika kluba “Mezgls” un deju kolektīva “Fantazy Dance group” audzēkņiem.

2024.gada februārī un martā pulciņu sadarbības ietvaros viens pie otra viesojās brīvā laika kluba “Mezgls” un Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centra “Jaunība” deju studijas “FantaZy Dance Group” audzēkņi. No viena skatu punkta liekas: «kas kopīgs var būt šiem pulciņiem?», bet sadarbība tika organizēta ar nodomu: «kā mēs varam papildināt viens otru?», un paskatīties uz citu pulciņu darba procesu no iekšpuses.

Mākslā mēs redzam jau gatavu rezultātu: gleznu, deju, skulptūru, rotas lietas, neiedomājoties cik daudz spēka un laika ir ieguldīti, lai sasniegtu šo rezultātu. Katrai no pulciņu audzēknei bija iespēja kļūt par radoša procesa daļu, pamēģināt savus spēkus un pieņemt izaicinājumu izdarīt sev svešas un nepierastas lietas. Kluba “Mezgls” audzēknes izmēģināja uz sevis cik daudz spēka un izturības ir nepieciešams, lai iemācītos 3 minūšu deju un nodejot to. Nodarbības laikā viņas attīstīja fiziskās īpašības: spēku, izturību, lokanību, uzmanību, kā arī disciplīnu un pacietību.

Deju studijas “FantaZy Dance Group” audzēknes izmēģināja savus spēkus un radošumu veidošanā un pērļošanā, darba procesā attīstot savu radošumu, uzmanību, pacietību un koncentrēšanas spējas.

Šī sadarbība ļoti pozitīvi ietekmēja pulciņu audzēknes. Sadarbības procesā iegūtas prasmes viņas varēs pielietot savās nodarbībās, kā arī tagad viņas ar lielāku cieņu izturēsies pret citu cilvēku mākslu un darbu.

Sagatavoja I.Timšāne, O.Taļmane-Jansone, N. Skarbinīka


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība