BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Atklātais pasākums “Talantu konkurss” brīvā laika klubā “Smaids” [2024-03-11 09:31:58]

7. martā brīvā laika klubā “Smaids” tika novadīts atklātais pasākums “Talantu konkurss”. Šis pasākums veicināja bērnu un jauniešu aktīvu iesaistīšanos konkursos, lai attīstītu esošās prasmes, apgūtu jaunas iemaņas un veicinātu radošumu. Pasākums iekļāva četrus dažādus konkursus, kas sniedza iespēju dalībniekiem izpausties un parādīt savu talantu dažādās jomās:

1. Digitāla loģiskā spēle "Sērkociņu puzlis": Šis konkurss lika dalībniekiem izmantot savu loģisko domāšanu un risināt uzdevumus digitālajā vidē, lai atrisinātu sērkociņu mīklas līdz brīdim, kad bija atrasts pareizs risinājums.

2. Radošais darbs un sacensības "Tauriņa kāpurs": Tas bija radošais darbs un sacensību konkurss. Konkursa sākumā visi bērni un jaunieši uztaisīja un izkrāsoja radošo darbu “tauriņa kāpuru” no krāsainā papīra strēmelēm. Pēc tam, kad radošais darbs bija paveikts, audzēkņi piedalījās sacensībās.

3. Iztēlošanas konkurss "Emociju palete": Šis konkurss veicināja dalībnieku iztēli un spēju izpausties caur dažādām emocijām, izmantojot attēlus ar temperamentu reakcijām uz notikumu.

4. Dejas konkurss "Pavasaris": Konkurss ļāva audzēkņiem izpausties caur deju, izpildot dejas kustības, kas atspoguļoja pavasara tēmu.

Dalībnieki, kuri veiksmīgi izpildīja savus uzdevumus, tika apbalvoti. Tas ļāva katram audzēknim sajusties novērtētam par savu sniegumu un radošumu. Apkopojot katra audzēkņa sasniegumus visos konkursos tika noskaidrotas trīs labākas vietas:

1.vieta tika piešķirta Nataļjai Sokolovai

2.vieta – Adrianam Mitrošinam

3.vieta – Annai Skribinai

Pasākums "Talantu konkurss" ne tikai veicināja bērnu un jauniešu talantu attīstību, bet arī sniedza viņiem iespēju izjust prieku no dalības un panākumu sasniegšanas.

Pasākumu novadīja un informāciju sagatavoja brīvā laika kluba “Smaids” vadītāja

J. Suhovilo.


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība