BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

“ZIEMASSVĒTKU PASAKA” KOPĀ AR VECAJIEM DRAUGIEM [2023-12-28 10:42:56]

Brīvā laika klubā “Smaids” bērniem un jauniešiem tika organizēts Ziemassvētku pasākums “Ziemassvētku pasaka”!

Pasākuma ietvaros bērniem un jauniešiem bija iespēja piedalīties radošo darbu konkursā “Ziemassvētku rotājumi” un radoši izpausties Jaungada dāvanu izgatavošanā, kā arī piedalīties kopīgā Ziemassvētku pasākumā ar brīvprātīgajiem. Kluba aktīvs (Anna Skribina, Dmitrijs Skribins, Nataļja Sokolova, Arina Mačihina, Evelīna Antoneviča) piedalījās pasākuma izstrādē, palīdzēja pasākuma organizēšanā un vadīšanā.

Ik gadu brīvā laika klubā “Smaids” mēs cenšamies radīt svētku noskaņojumu – kopā ar bērniem un jauniešiem tiek rotātas telpas, uz galda pa laikam uzrodas kāds našķis, bet brīvprātīgie palīdz kluba bērniem un jauniešiem sagādāt dāvanas. Taču svētki sev līdzi nes arī pārdomas un tradīciju ieviešanu.

Pasākums iekļāva dažādas spēles, sacensības un konkursi: Ziemassvētku stafete, konkurss “Sniegpārsla”, spēle “Svētku trauki”, sacensības “Izrotā eglīti”.

Lai radītu īstu Ziemassvētku noskaņu, pasākumā “Ziemassvētku pasaka” visi dziedāja, dejoja, izbaudīja svētku ritmus un dziesmas. Bērni un jaunieši piedalījās svētku zibakcijā! Tā bija lieliska iespēja ne tikai izpausties radoši, bet arī sadarboties un strādāt kopā.

Šis Ziemassvētku pasākums tika organizēts ar brīvprātīgo palīdzību, kas pievērsa uzmanību dažādām vecuma grupām, lai nodrošinātu, ka ikviens atradīs kaut ko interesantu. Šāds pasākums, ko vadīja brīvprātīgie un jauniešu aktīvs, palīdzēja radīt sajūtu kopienas vienotības un deva iespēju bērniem un jauniešiem radīt pozitīvas un nozīmīgas atmiņas, kas paliks uz ilgu laiku. Paldies kluba aktīvam un brīvprātīgajiem par burvīgu svētku noskaņu!

Brīvā laika kluba “Smaids” vadītāja J. Suhovilo


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība