BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Drošības pasākums “Viena diena drošībai” brīvā laika kluba “Mezgls” bērniem un jauniešiem. [2023-12-04 16:41:25]

Kā rāda valsts dienestu dati, vairāk kā puse Latvijā reģistrēto ugunsgrēku notiek dēļ neuzmanīgas apiešanās ar uguni – 2022. gadā ugunsgrēkos cietuši 257 cilvēki.

Daugavpils pilsētas brīvā laika klubā “Mezgls” notika drošības pasākums bērniem un jauniešiem. Mūs apmeklēja VUGD inspektore Irita Slavinska, kura pastāstīja audzēkņiem kā pareizi rīkoties jebkādās bīstamās situācijās un kam jāzvana, ja notikusi nelaime.

Audzēkņiem tika pastāstītas un parādītas ļoti svarīgas lietas, kuras jāzina katram. Ja notikusi nelaime, jāzvana 112. Nevajag filmēt un fotografēt ar telefonu negadījumu, bet uzreiz jāzvana un jāsauc palīdzība. Nedrīkst slēpties un, ja pašam nav iespējas izsaukt palīdzību, jāmeklē pieaugušais.

Inspektore stāstīja bērniem par ceļu satiksmes negadījumiem, ugunsdrošības noteikumiem un mācīja, kā evakuēties no telpas un rīkoties ugunsgrēka gadījumā.

Šis pasākums bija ļoti lietderīgs un izglītojošs. Audzēkņi uzzināja jaunu svarīgu informāciju, un arī katrs saņēma mazas dāvaniņas.

No negadījumiem var izvairīties, ja cilvēki būs uzmanīgāki ar uguni, kā arī veltīs vairāk laika ugunsdrošības normām un prasībām.

Sagatavoja O.Taļmane-Jansone, N.Skarbinīka


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība