BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Zīmējumu konkurss-izstāde “Latvija mūsu sirdīs” brīvā laika klubā ”STARS”. [2023-11-13 14:59:24]

Latvija ir nenovērtējams dārgums mums visiem, mēs mīlam savu Dzimteni no visas sirds un lepojamies, par to, ka esam daļa no šīs valsts. Mūsu Latvija ir neticami skaista ar saviem laukiem, mežiem un upēm, šī ir zilo ezeru un seno pilsētu zeme. Mūs iedvesmo galvaspilsētu arhitektūra un graciozie pieminekļi, laipni un viesmīlīgi cilvēki. Mūsu uzdevums ir saglabāt šo dārgumu, padarīt to vēl labāku un skaistāku, kā arī nodot to nākamajām paaudzēm.

Katru gadu, sagaidot Latvijas dzimšanas dienu, brīvā laika klubā “STARS” tiek rīkotas daudzas tematiskas aktivitātes par mūsu valsti. Arī šogad novembrī notika zīmējumu konkurss-izstāde “Latvija mūsu sirdīs”. Tajā piedalījās mūsu kluba pulciņu audzēkņi. Gatavojoties konkursam, nodarbību laikā audzēkņi pētīja mūsu valsts arhitektūru, etnogrāfiju un nacionālos simbolus. Katrs varēja radoši un emocionāli pašizteikties un izveidot savu unikālo mākslas darbu, strādājot dažādās vizuālās mākslas tehnikās. Rezultātā tapa izstāde, kas atspoguļoja bērnu attieksmi pret Latviju, piederību savai tautai un mīlestību pret Dzimteni.

Konkursā piedalījās 19 kluba bērnu mākslas darbi. Par labākajiem tika atzīti Liānas Astašonokas, Jelizavetas Šušertes un Antoņinas Serdjukas zīmējumi. Izstādē bija apskatāmi arī Valērijas Kovaļonokas, Mišeles Hrapunovas, Veras Černobrovas, Milānas Ciršas, Jelizavetas Kapustinas, Anastasijas Goreļikas, Annas Romanovskas, Lindas Dzjatlovas, Alektas Gorbačovas un Nikolas Miltiņas darbi. Uzvarētāji un visi dalībnieki tika apbalvoti par radošiem panākumiem konkursā.

Pateicamies brīvā laika kluba “STARS” bērniem un jauniešiem par aktīvo dalību pasākumā un skaistu izstādi, kā arī par tik krāšņu apsveikumu Latvijas Neatkarības dienā!

Brīvā laika kluba “STARS” interešu izglītības skolotājas: L.Baļe, A.Mamajeva.


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība