BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Izglītojošais kvests “Profesiju daudzveidīgā pasaule” [2023-10-20 13:24:13]

Karjeras nedēļas 2023 – “Tavs prasmju portfelis” ietvaros Brīvā laika klubs "Smaids" piedāvāja bērniem un jauniešiem aizraujošu un izglītojošu kvestu, kas tika nosaukts "Profesiju daudzveidīgā pasaule". Šī pasākuma mērķis bija atraktīvi iepazīstināt bērnus un jauniešus ar dažādām profesijām un attiecīgajām prasmēm, zināšanām, īpašībām, darba apstākļiem un instrumentiem.

Šis pasākums piedāvāja interaktīvu pieredzi, kurā bērni un jaunieši varēja "iejusties" dažādās profesijās un izprast, kas nepieciešams, lai strādātu šajās jomās.

Šī pieredze tika nodrošināta caur dažādām aktivitātēm un spēlēm, ieskaitot:

1. Mēmais šovs "Iepazīsti profesijas": Šajā spēlē dalībnieki varēja izmēģināt "piedalīties" dažādās profesijās, izmantojot žestus, lai aprakstītu, kas tieši tiek darīts šajā profesijā.

2. Galda spēles "Profesiju pasaule" un "Puzles": Šīs spēles ļāva bērniem un jauniešiem izpētīt vairākas profesijas, savācot informāciju un risinot dažādus uzdevumus, lai labāk izprastu katras profesijas būtību.

3. Viktorīna par profesijām un krustvārdu mīkla: Bija organizēta viktorīna, lai pārbaudītu dalībnieku zināšanas par dažādām profesijām un to prasībām. Kluba bērni un jaunieši arī atminēja krustvārdu mīklu par profesijām.

Šāda veida pasākums-kvests palīdzēja Brīvā laika kluba “Smaids” bērniem un jauniešiem attīstīt izpratni par profesijām, kas varētu interesēt viņus nākotnē, un veicināja prasmju attīstību, kas varētu būt noderīgas viņu karjerās.

Informāciju sagatavoja Brīvā laika kluba “Smaids” vadītāja J. Suhovilo.


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība