BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Aktivitātes

Vismīļākie sveicieni Dzīvnieku aizsardzības dienā!!!! [2022-10-17 16:49:13]

4. oktobrī tiek atzīmēta Starptautiskā Dzīvnieku aizsardzības diena. Šajā dienā cilvēki tiek īpaši aicināti aizsargāt un rūpēties par pašu pieradinātiem mājdzīvniekiem, kā arī neatstāt savus mīluļus uz ielas bezpalīdzīgā stāvoklī .Lai arī dzīvnieku aizsardzības diena tiek atzīmēta vienu reizi gadā, ikvienam suņa un cita mājdzīvnieka saimniekam savs četrkājainais draugs jāciena, jāmīl un par to ir jārūpējas un jāuzņemas atbildība katru dienu, neatkarīgi no datuma.

Latvijā bērniem un jauniešiem bieži trūkst izpratnes par mīļdzīvnieku aprūpi un atbildību, kas jāuzņemas. Nerealizējot dabisko vēlmi rūpēties par kādu, bērns vai jaunietis nespēj uzņemties atbildību,pienākumus turpmākajā dzīvē, kļūst vienaldzīgs, konfliktē ar vecākiem un citiem apkārtējiem cilvēkiem, izjūt vientulību, kā arī mēdz izturēties cietsirdīgi pret cilvēkiem un dzīvniekiem.

Bērnu apkaimes klubā “Grīva” tika runāts par mīļākajiem dzīvniekiem

(starp citu tie izrādījās suņi) , tāpēc ir daudz zīmējumu ar suņu attēliem, otrajā vietā ir kaķi. Mēs mācījāmies cilvēcību caur rūpēm par dzīvniekiem , bet tas savukārt ir emocionālās inteliģences izkopšanas princips. Strādājām arī radoši- izgatavojām savu mīļāko dzīvnieku attēlus dažādās tehnikās –spēļlietiņas, pirkstiņlelles, stendu modelisms, tika dota iespēja un drosme eksperimentēt ar krāsu, tādēļ prieks neļauj nevienam palikt vienaldzīgam.

Galvenais secinājums pēc nodarbībām-mēs nekad neatstāsim savus mīluļus uz ielas. Visi grib mājās!!!!

Apkaimes kluba “Grīva ”vadītāja I. Jackeviča

Pulciņu skolotāji L. Bēniņa, L. Jokste, J. Konovalovs.


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība