BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Aktivitātes

FOTO ORIENTĒŠANĀS sacensību rezultāti [2022-09-29 13:20:28]

Biedrība IIC DINO un projekta “Attīstošo spēļu klubs” dalībnieki 24.septembrī Daugavpils pilsētā organizēja Foto orientēšanās sacensības. Foto orientēšanās sacensības norisinājās komandās. Sacensību laikā dalībnieki meklēja Daugavpils pilsētas objektus, kurus ir iecīnījuši vietējie iedzīvotāji. Komandu dalībnieki ir attapīgi un prot atrast īsāko ceļu, lai nonāktu mērķī. Sacensību laikā komandas dalībnieki ne tikai meklēja objektus, bet arī meklēja atbildes uz jautājumiem. Komandas dalībnieki par objektu un atbilžu meklējumiem saņēma punktus – apsveicam ātrākos un zinošākos!

Starp komandām notika sīva cīņa. Kopā piedalījās 13 komandas, no tām 7 komandas no Skolēnu pašpārvaldēm. Paldies par dalību Daugavpils Vienības pamatskolas 2 komandām, Daugavpils Zinātņu vidusskolas, Daugavpils Draudzīgā aicinājuma vidusskolas, Daugavpils Valstspilsētas vidusskolai, Daugavpils Iespēju vidusskolai, Daugavpils 11.pamatskolas jauniešiem par dalību.

Trešo vietu ieguva komanda “Daugavpils Iespēju vidusskola”, ar 21,8 punktiem.

Otro vietu ieguva komanda “Daugavpils Zinātņu vidusskola”, ar 23,6 punktiem.

Pirmo vietu ieguva komanda “Minimiški”, ar 24,9 punktiem. Komanda, kura vis ātrāk tika galā ar uzdevumu, iesniedzot pirmā atbildes, kā arī vis precīzāk veica uzdevumu izpildi, ievējojot laika termiņu un fotogrāfijā redzamo personu skaitu un rakursu.

“Šo jaunatnes iniciatīvas projektu pilnībā finansē Eiropas Sociālā fonda projekts Nr.8.3.4.0/16/I/001 “Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” (PuMPuRS).

Priecājamies par komandu dalību foto orientēšanās sacensībām. Izsakām pateicību visām komandām, kuras piedalījās sacensībās, kurām pietrūka pavisam nedaudz līdz godalgotajām vietām.

Informāciju sagatavoja:

Jaunatnes darbinieks

Gunita Vanaga

+371 20231327


FOTO ORIENTĒŠANĀS sacensību rezultāti

MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība