BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Aktivitātes

Baltā un klusā ziema caur fotogrāfijām [2024-02-21 14:54:47]

No 19. līdz 29.februārim Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centrā “Jaunība” 2.stāvā ir iespējams apskatīt radošās industrijas fotpulciņa “Fokuss” izveidoto fotoizstādi ar nosaukumu “Balts un kluss”. Fotoizstādē var aplūkot fotopulciņa “Fokuss” audzēkņu radītās fotogrāfijas, kas ataino ziemu Daugavpils apvidū.

Katra fotoizstādes fotogrāfija ir individuāla un unikāla, kas attēlo katras audzēknes citādāku redzējumu par ziemas dabu un fotografēšanu. Fotopulciņa “Fokuss” audzēkņu un skolotājas mērķis ir caur fotogrāfijām parādīt publikai skaistās ziemas ainavas, rakstura elementus, uzsverot to, ka arī ziemas gadalaiks var būt krāšņs un īpašs laiks, kad daba ir sniegoti balta un mierīgi klusa. Iemūžinātās fotogrāfijas aicina cilvēkus saredzēt dabas skaistumu arī tumšajā laika periodā!

Liels paldies Katrīnai Leikusei, Arianai Jakovļevai, Ievai Solimai, Karīnai Rosickai, Arinai Kuzņecovai un Laurai Priedītei par izrādīto atsaucību un piedalīšanos fotoizstādes “Balts un kluss” tapšanā!

Lai fotogrāfijas priecē ikviena cilvēka acis un atsauc atmiņā baltās ziemas dienas!

Rakstu sagatavoja I.Vagale


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība