BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Aktivitātes

Panākumi starptautautiskās orientēšanās sacensībās [2024-02-01 07:59:53]

Šī gada 27. janvārī Ramzavā, Austrijā, ar stafeti noslēdzās starptautiskie čempionāti orientēšanās ar slēpēm jauniešiem un junioriem, kuros startēja arī BJC “Jaunība” orientēšanās pulciņa audzēknis Artjoms Ivanovs.

Nedēļas ietvaros Artjoms startēja Eiropas jauniešu čempionātā (EYSOC), kur par individuālajām medaļām cīnījās13 valstu pārstāvji vecumā līdz 17 gadiem. Puišu konkurencē 40 jaunieši sacentās trīs individuālajās disciplīnās: sprintā, garajā un vidējā distancēs. Katrā no šiem startiem Artjomam izdevās noturēt stabilas pozīcijas grupas vidusdaļā, savukārt garajā distancē jaunietis sasniedza savu līdz šim labāko rezultātu – 20. vietu.

Sacensības noslēdzās ar stafeti, kur Artjomam tika sniegta izdevība izmēģināt savus spēkus Pasaules junioru čempionāta (JWSOC) konkurencē. Startējot komandā ar Gustavu Staņu un Kristapu Paio, puiši izcīnīja 7. vietu.

Artjoma komentārs par startiem: "Jau pirmajā dienā treniņnometnē Slovākijā man bija grūtības augstkalnes reljefa dēļ, jo tā bija mana pirmā pieredze šādos apstākļos. Ar katru dienu jūtos arvien labāk un labāk un cerēju, ka Eiropas čempionātā viss atkal normalizēsies. Man paveicās - visi veiktie treniņi deva rezultātus, jo čempionātā jūtos daudz labāk un biju gatavs cīnīties. Pēc čempionāta esmu diezgan apmierināts, jo izdarīju visu, ko varēju dotajā brīdī un dotajos apstākļos: gan samazināju atpalicību no līderiem, gan uzlaboju savas orientēšanās prasmes. Paldies visiem par ieguldīto darbu un atbalstu, taču sezona turpinās, un tagad man ir jāstrādā vēl čaklāk, lai nākamgad un citās sacensībās uzlabotu savus sniegumus."

Sagatavoja A.Smoļakova


Panākumi starptautautiskās orientēšanās sacensībās

MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība